2777
2789
عنوان

دیگه بریدم 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 21 پست
خوشبختی ک ب ازدواج نیست... به کارایی ک علاقه داری بپرداز.. ورزش کن. ب خودت برس.. سرحال و شاد باش... ...

مرسی واقعا ...نیاز داشتم یکی بگه شاد باش منم شاد باشم خب میگم حالم خوب نیست چرا یه سریا دلداری بلد نیستن فقط میخان سرکوفت بزنن؟؟ 

هزارها کار هست و شغل و مهارت و رشته برای یادگیری و هزاران کاس تفریحی و سفر و مسافرت هست میتونین برین ...

گفتم عزیزم سر کار رفتم نگاه بد دارن ...فتوشاپ بلدم و خیلی کارای دیگه ولی ازین همه نگاه جنسی خسته شدم دیگه از کار کردن بیرون بدم اومده ..تو خونه فعلا نقاشی میکشم تا ببینم چی میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا نقاشی میکشم تو خونه..و شهرمونم کوچیکه هر جا بری سریع آمارتو نمیدونم از کجا در میارن که جدا شدم

به خیاطی علاقه داری؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
گفتم عزیزم سر کار رفتم نگاه بد دارن ...فتوشاپ بلدم و خیلی کارای دیگه ولی ازین همه نگاه جنسی خسته شدم ...

عزمزمه اهمیت نده اگر واقعااا دنبال شاغل شدن هستین و شاغل هم بودین دیگه آنقدر خودتونو ناراحت نکنین گلممم ...

چه عالی حالا هرطور راحت هستین نقاشی یا فتوشااپ هردو عالی هستن از داخل خونه هم میتونین پروژه بگیرین...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

مرسی واقعا ...نیاز داشتم یکی بگه شاد باش منم شاد باشم خب میگم حالم خوب نیست چرا یه سریا دلداری بلد ن ...

هیچکس تو دنیا خوشبخت مطلق نیست بدبخت مطلقم نیست... دلداذی دادن هیچ مشکلی رو حل نمیکنه هرچند حرفای منم دلداری بود.... هرکسی رو میبنی از شرایطش ناراضیه... زندگی همینه دیگه چارخ ای نیست باید بسازیم.... من بخام بگم از خودم تمومی نداره... ولی امیدم ب خداست

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

عزیزم اگه دوست داری تو خونه یه شغل راحت با هزینه کم داشته باشی و سرگرم شی میتونی خیاطی مجازی رو از ددره های کوک روبیکا یادبگیری خداییش هزینه هاش خیلی کم و آموزشها عالیه بخوای لینک گروه رو میذارم بیا نظر هنرجوهارو بخون اکثرا مزون زدن و موفقن من خودمم تازه هنرجوشون شدم و خیلی امیدوارم بتونم گرهی از زندگیم وا کنم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....