2777
2789
عنوان

صدای ملچ ملوچ😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 37 پست
شوهرم اینطوریه😑

نگوووووو

چرا خب

ب نظر من صدای زندگی میده

چرا درک نمیکنن ادما

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
من از صدای قورت دادن آب هم بدم میاد عصبی میشم حتی اگه اون شخص خودم باشمانقد عصبی میشم خودمو میزنم

تو چقد منیییی 

منم واقعا دوس دارم خودمو بزنم😐

و آدمی میتواند دوای آدمی باشد🌱🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان منم🤣🤣🤣🤣🤣🤣یبار بالا سرش هویج میخوردم گفت میری رو حیاط؟ 😂😂

سیسی شما خیلی باکلاسید

گفته برو تو حیاط 

ننه ی من منو تبدیل ب خیار میکنه خیار شده میفرسته حیاط😂

دزدکی میخوریم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
اییی گمشوها😂😂 صدا زندگی صدا خرچ خرچ خیاره آخه؟ 🤣

بخدا

تو درک نداری😂🤤

تو چقد منیییی منم واقعا دوس دارم خودمو بزنم😐

بخدا عذاب میکشیم ما 

فک کن طرف مثلا مامانتع باباته هیچی نمیتونی بگی

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
همینو بگو من همزمان با خودش میخورم که صداشو نشنوه😂

دلم برات سوخت زن

کاش گربرو دم حجله میکشتی😂

دقیقاااااااااااااااااا 🥲🥺

😭😭😭

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣چراخودتومیزنی گلوتوجربده🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂