2777
2789
عنوان

بوی دهن

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 32 پست
روم نمیشه بخداانقدر بوی نفس هاش بده دهنش باز میشه سعی میکنم سرم و بالا بگیرم خفه نشم

رو شدن نمیخواد،،دوبار اولو ک تعارف کردی،خودتم بخور

اما دفعه بعدی فقط ب اون تعارف کن تا بلاخره متوجه بشه ی مسواکی بزنه،رعایت کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای یه نفر بود باور نمیکنید تعریف کنم،اونقدر دهنش بوی بدی میداد بوی فاضلاب،بعد بچه بودم ازش پرسیدم دندوناتو مسواک میزنی؟گفت هر شب،ولی فهمیدم یه ساله از یه مسواک استفاده میکنه و علاوه بر اون با باباش مشترک استفاده میکرد😬😬😬گفت بابام میگه دهن تو که کثیف نیست

رو شدن نمیخواد،،دوبار اولو ک تعارف کردی،خودتم بخوراما دفعه بعدی فقط ب اون تعارف کن تا بلاخره متوجه ب ...

اوکیهههه

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

من دهنم بو نمی‌ده چون اصلا پیاز و سیر نمی‌خورم معدمو تا خرتناق پر نمیکنم مسواکم میزنم هر شب 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

هم رعایت بهداشت هم بعضیا ذاتا من دیدم نه بوی عرق میگیرن نه دهنشون بو میده اصلا انگار مال ژنشونه

من ژنم اینطوریه ک هیج وقت تو عمرم پام عرق نکرده و بو نداده حتی با کتونی زیر بغلمم حتی عرقم کنه بوش بد نیس کلا بدنم بد بو نیس اما دهنم مخالف اینه چون معدم مشکل داره مامان بزرگم میگف این ژنتیکیه بعضیا پاشون بو میده بعضیا زیر بغل بعضیا دهن 

من دهنم بو نمی‌ده چون اصلا پیاز و سیر نمی‌خورم معدمو تا خرتناق پر نمیکنم مسواکم میزنم هر شب

اما منم کم غذام دندونامم همه تمیز و مسواکم میزنم اما بازم معدم مشکل داره نمیدونم چیکار کنم