2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

برای اینکه نتونستم تصمیمم عملی کنم

نا امید نشو از مقدار کم دوباره شروع کن وقتی میبینی کم کم  زیاد میشه انگیزه پیدا میکنی

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
از چه لحاظی میگین لازم میشه؟ 

تو زندگی هزار تا مشکل پیش میاد .ممکنه همسرتون اون زمان نتونه بهتون پول بده .حداقل یه پس اندازی خودتون داشته باشید .

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
نا امید نشو از مقدار کم دوباره شروع کن وقتی میبینی کم کم  زیاد میشه انگیزه پیدا میکنی

نه. من می‌ترسم گناه باشه آخه یبار پرسیدم اونجوری گفتن ترسیدم 

ثواب که نمی‌کنم گناه نکرده باشم

یا رب از ابر هدایت برسان بارانی ******پیشتر زانکه چو گردی ز میان برخیزم

من هروقت شوهرم بهم پول میده یه کمشو میذارم کنار برای خودم. 

مثلا در حد ۵ تومن ، ۱۰ تومن. ولی همین پول به مرور زیاد شد و تونستم یه چیز خوب برای خودم بخرم که شوهرم سختش بود پولشو یه جا بده. 

ولی اینکه از جیبش برداری پس انداز کنی فک نکنم کار خوبی باشه

خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍

ملت تو فکر اختلاس 40،50میلیاردین

شما هنوز تو کف جیب بری از شوهر اونم در حد 10،20هزار تومنی هستید😂😂😂😂

کاش میشُد کوله ام را بردارم و بلیط یک طرفه برای دور ترین نقطه جهان بگیرم!بِروم تا دور دور ها و دیگر هم بازنگردم! جایی که سکوت از زمین و آسمانش ببارد! جایی که کمی بِنشینم و فکر کنم ، در تنهایی اَم غرق شوم بدون آنکه کسی من را از تنهای ام بیرون بِکشَد!جایی که دیگر کسی برای شکستنم وجود نداشته باشد، جایی که خدایم برایم صحبت کند و آرامم کند!