2777
2789
منم بگو عزیزم چرا اینجوری شدم؟حالم خوب میشه؟همه چی مثل قبل میشه؟

هر روز چند دقیقه رو برای حرف زدن با خدا بذار از ته دلت ازش بخواه توی مفاتیح الجنان دعاهایی راجع به مشکلات و گرفتاری و رهایی از مریضی و غم هست معنیشو هر روز بخون خیلی کوتاهه در حد ده دقیقه هم وقتتو نمیگیره ولی قول میدم بهت حالت خوب میشه 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا فکرتو درگیر نکن حرف میادو میره مردم اینقدر درگیر مشکلات خودشون هستن که به حرف بقیه بها نمیدن حس میکنم اشاره کوچیکی کردی ولی کسی اصلا حواسش نبوده و مهم نبوده براش 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

هر روز چند دقیقه رو برای حرف زدن با خدا بذار از ته دلت ازش بخواه توی مفاتیح الجنان دعاهایی راجع به م ...

امروز به معنای واقعی کلمه مرگ روحمو دیدم

از شدت ناراحتی تکون نمیتونم بخورم اینهمه انرژی منفی نمیدونم از کجا اومد یهو مرسی عزیزم❤🥲

سوالت چیه ؟

میخوام بدونم اون حرفی ک‌ت ذهنم هست رو ت اون گروه دوستانه زدم یا نه خیلی ذهنم درگیره ممنون میشم جوابمو بدی

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
باهاش قطع ارتباط کنم‌یا بمونم باهاش

اگه دیدی تا چند روز آینده حس خوبی ازش گرفتی بمون اگه دیدی بودن باهاش بهت آرامش نمیده و احساس خلا میکنی کات کن

اگه دیدی تا چند روز آینده حس خوبی ازش گرفتی بمون اگه دیدی بودن باهاش بهت آرامش نمیده و احساس خلا میک ...

عزیزم بمنم بگو 

من موقعی که ازدواج کنم بابام با همسر ایندم چه رفتاری داره؟ 

اصلا میزاره من تو دوران نامزدی مثلا ببینمش باهاش برم بیرون؟ 

میخوام بدونم اون حرفی ک‌ت ذهنم هست رو ت اون گروه دوستانه زدم یا نه خیلی ذهنم درگیره ممنون میشم جوابم ...

جواب سوالتو بالا دادم 

عزیزم بمنم بگو من موقعی که ازدواج کنم بابام با همسر ایندم چه رفتاری داره؟ اصلا میزاره من تو دوران نا ...

آره میذاره رفتارش باهاش خوب و معمولی خواهد بود خیلی گرم و صمیمی نه ولی خوب و با احترام

چی میخوای بدونی

به نظرت علی ازم خوشش میاد ؟اصلا بهم فکر میکنه ؟

بهم پیشنهاد میده ؟ به هم می رسیم ؟

بعد اینکه منو دید درموردم چی فکر کرد ؟

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

چی میخوای بدونی

به نظرت علی ازم خوشش میاد ؟اصلا بهم فکر میکنه ؟

بهم پیشنهاد میده ؟ به هم می رسیم ؟

بعد اینکه منو دید درموردم چی فکر کرد ؟

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

چی میخوای بدونی

هرچی حس می کنی بگو درموردم گلم

حس مهران بهم چیه و چه فکر می کنه درموردم

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....