2777
2789
عنوان

گریه نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من داروسازم با احترام ب نظر بزرگان اين تايپيك 

بر عكس نظر همه نوزاد در روزاي أوليه تولد ب شبر و تغذيه بيشتري نياز دارهً و استفاده از قطره تا يك ماه من جايز نميدونم مگر در مواردي ك از سيري كودك اطمينان پيدا كنيد و گريه همچنان ادامه داشته باشه 

سينه شو فشارربده اگه با فشارمعمولي قطرات آغوز ظاهرشد هيچ مشكلي درمورد كمبود نداره

ببین فشار داد دیدم بازور یه قطره اومد خوب معلوم بچه سیر نمیشه من همون روز زایمانم کلی به پسرم شیر دادم بخدا بعدش صدای قورت دادنش ومیشنیدم 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

من خودم بچه بودم همش گریه میکردم تا اینکه ۴ ماهگیم بهداشت شیرخشک تجویز کرده مامانم میگه دقیقا از وقتی شیرخشک دادمت جیکت در نیومد. حالا نمیخاد که بچه شیرخشکی شه در کنار شیر خودش یک چندتا قاشق شیرخشک هم بده ببینه ساکت میشه یا نه ، بعد کم کم خودش شیرش زیاد میشه شیرخشک بهش نده.

من داروسازم با احترام ب نظر بزرگان اين تايپيك  بر عكس نظر همه نوزاد در روزاي أوليه تولد ب شبر ...

مرسی از راهنمایی شما دوست عزیزم 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
من خودم بچه بودم همش گریه میکردم تا اینکه ۴ ماهگیم بهداشت شیرخشک تجویز کرده مامانم میگه دقیقا از وقت ...

وای تمام حرفایی که من بهش گفتم وشما گفتی ولی اون اینقد خودش کم خون وبیخوابه ودرد داره که تحملش خیلی کمه به من گفت بامن بحث نکن لطفا من ناراحت نشدم چون درکش میکنم فقط نگران خودش ودخترشم خییییلی 

وای تمام حرفایی که من بهش گفتم وشما گفتی ولی اون اینقد خودش کم خون وبیخوابه ودرد داره که تحملش خیلی ...

آره بعد زایمان آدم بشدت اعصابش ضعیف میشه خصوصا که بچه هم بخواد گریه کنه. دیگه اگر اصلا حرفتو گوش نمیکنه برو تو نت سرچ کن غذاهای شیرافزا براش بپز. رازیانه و زیره سبز الان براش خیلی عالیه دمنوششو براش درست کن.

فك نوزاد الان خيليً ضعيفه زود خستهً ميشه اگر شير هم نباشه ك ديگه بدتر 

علت أصلي نا أرومي اين نوزاد هم گرسنگي و تلاش و خستگي فك و ارواره براي ب دست آمدن مقداري شير ه اميدوارم خدا ب مامان اين نوزاد سلامتي و ب نوزاد هم ارامش 

وای تمام حرفایی که من بهش گفتم وشما گفتی ولی اون اینقد خودش کم خون وبیخوابه ودرد داره که تحملش خیلی ...

تو یه ننو (چادر یا پتو هم میشه ) بزارینش و تابش بدید اگر آروم شد که از دلدرده اگر نه سیر نمیشه و بهتره بهش شیر خشک بدید.تو روزهای اول بچه روزانه وزن میگیره پیش یه متخصص ببرین اگر وزنش کمتر از حد معمول باشه خودش شیر خشک میده.

بچه ها از همتون ممنونم خیلی راهنمایهاتون خوب وبجا بود یکدنیا ممنون