بچه ها خواهرمن دوروز پیش زایمان کرده ازامروز صبح دخترش فقط گریه میکنه مدامم سینه مامانش دهنش وفقط میک میزنه نه خودش میخوابه نه خواهرم به نظرتون چرا اینجوریه ؟؟؟
خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
بر عكس نظر همه نوزاد در روزاي أوليه تولد ب شبر و تغذيه بيشتري نياز دارهً و استفاده از قطره تا يك ماه من جايز نميدونم مگر در مواردي ك از سيري كودك اطمينان پيدا كنيد و گريه همچنان ادامه داشته باشه
من خودم بچه بودم همش گریه میکردم تا اینکه ۴ ماهگیم بهداشت شیرخشک تجویز کرده مامانم میگه دقیقا از وقتی شیرخشک دادمت جیکت در نیومد. حالا نمیخاد که بچه شیرخشکی شه در کنار شیر خودش یک چندتا قاشق شیرخشک هم بده ببینه ساکت میشه یا نه ، بعد کم کم خودش شیرش زیاد میشه شیرخشک بهش نده.
من خودم بچه بودم همش گریه میکردم تا اینکه ۴ ماهگیم بهداشت شیرخشک تجویز کرده مامانم میگه دقیقا از وقت ...
وای تمام حرفایی که من بهش گفتم وشما گفتی ولی اون اینقد خودش کم خون وبیخوابه ودرد داره که تحملش خیلی کمه به من گفت بامن بحث نکن لطفا من ناراحت نشدم چون درکش میکنم فقط نگران خودش ودخترشم خییییلی
خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
وای تمام حرفایی که من بهش گفتم وشما گفتی ولی اون اینقد خودش کم خون وبیخوابه ودرد داره که تحملش خیلی ...
تو یه ننو (چادر یا پتو هم میشه ) بزارینش و تابش بدید اگر آروم شد که از دلدرده اگر نه سیر نمیشه و بهتره بهش شیر خشک بدید.تو روزهای اول بچه روزانه وزن میگیره پیش یه متخصص ببرین اگر وزنش کمتر از حد معمول باشه خودش شیر خشک میده.