2777
2789
عزیزم😍😍😍 نگران نباش چن بار درست کنی یاد میگیری منم فقط مرغ بلد بودم درست کنم الانم ی سری چیزارو ب ...

آره بالاخره راه میوفتم 🥰

خدایا ببخش که یه زمانی ازت گله کردم که چرا نشد،و بعد فهمیدم خیلی قشنگ ترشو برام چیدی♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من عاشق کلم پلو هستمشوهرم بدش میاد، البته تاحالا نخورده ولی میگه درست نکنمیه روز باید برای خودم تنها ...

من قبلا نمی‌خوردم میگفتم شیرین شاید شوهرم خیلی دوست داره دیگه خودمم بدم نیومد درست کردم 

منتظر دعوت شدن بودم ۶رفتم سرکار تا ۳ونیم اودم پرومرغ دیشب تویخچاله ،آش نذری سر کار خوردم و آوردم ولی دوسو داشتم دعوت بشم چندروزه کباب نخوردم هوای کباب دارم جوجه حتی ،نا ندارم درست کنم

خونه مادرشوهرم بعد عمری دعوت شدیم!هنو چیزی نزاشته احتمالا تخم مرغ بزاره!حالا اگه دختر وداماد بدرد نخ ...

دعوت شدین و غذایی درکارنیست؟🤯

نکنه میخواد سفارش بده؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
یادمه یبار محرم تو یه حسینه خوردم گوشتشم خیلی زیاد بود

معمولا طعم نذریا ی چیز دیگس دیگع الان نذری چلوگوشت نداریم😂😂😂منم ی بار نذری آبگوشت خوردم طعمش هنوز زیر زیونمه

مشتک پیاسیری با باقله 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!