2777
2789
عنوان

رمان جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 88466 بازدید | 2268 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط مایی که چند ماه هست پیگیر هستیم ادامه رمان رو بخونیم😂سال جدید شد وهمچنان ما ول کن نیستیم

دقیقآ من یکی ک خیلی تو خماریشم ببینم اخرش چی میشه 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

وای کجایی؟  الوووووووو بیا دیگه بذار کوفتمون کردی

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

چرا نمیاد😭😭😭

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

سلام دنبال یه رمانم نه اسم شخصیتاش یادمه نه خودش 

رمانش درباره یه معلمه که بخاطر عمه اش که مدیر مدرسه دخترونس میاد و معلم اون مدرسه میشه و با یکی از دخترا به مشکل میخوره و باهم بد میشن یبار دختره میره تو صندوق عقب پسره و میره خونش پسره مست بوده عصبی میشه و از پله ها هلش میده و دختره دوسال میره تو کما و فلج میشه و برا انتقام‌ میخواد که پسره باهاش ازدواج کنه اینو دوسال پیش تو روبیکا داشتم میخوندم انلاین الان احتمالا تموم شده کسی اگه میدونه اسمشو میشه بهم بگه🥲

سلام دنبال یه رمانم نه اسم شخصیتاش یادمه نه خودش رمانش درباره یه معلمه که بخاطر عمه اش که مدیر مدرسه ...

سلام عزیز اسم رمان ماتیک هست و در روبیکا بدون اجازه نویسنده کپی شده بود

در حال حاضر در تلگرام پارت گذاری میشه

#پارت_415- کمی درد داره... یه کم تحمل کن.تا انگشتاش‌ به کفش‌ خورد، جیغ بلندی کشیدم‌و سرم رو محکم به ...

شما به چه حقی رمان منو اینجا پارتگذاری می‌کنی؟ 

حتما باید آبروت ببرم و شکایتت بکنم؟ 

مگه من نزدم زیر پارتهام و تو کانال هر گونه کپی برداری حرامه رضایت ندارم. چرا دوست دارین حروم خور باشین؟ سریع پاک میکنید تمام پست‌هاتون تا شکایتمو رسمی نکردم. 

نگاه هستم از کانال ترنج شاهدخت توی ایتا فکرمیکنم خوب منو بشناسید