زاغی مدیر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1132 عنوان سمند یا تیبا 🤔 | مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 23 پست سلام سمند مدل ۹۰ تیبا صندوق دار مدل ۹۵ تقریبا تویه رنج قیمت هستن دودلم هستیم ازیه طرف سمند محکم تره ازیه طرف تیبا کم خرج تر واقعا دودل موندیم اینم بگم درماه حداقل ما دوبار تو اتوبان میریم ومیایم سمند وزیبا سوارها تجربتون درمورد این دوتا ماشین بگید ممنون 1403/09/14 | 13:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زاغی مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1132 با اجازه اسی دوستان ال نود مدل ۹۴بهتره یا ساینا مدل ۱۴۰۲ شما هم مثل ما تو دوراهی موندید ؟ ال نود خیلی تعریفش و شنیدم ازلحاظ محکم بودن و ..
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 6901 سمند عالیه سمند ماشین جاده و اتوبان است هم جادار و بزرگ هم محکم و مطمئن دوگانه سوز هم که باشه از نظر صرفه اقتصادی عالیهتو فامیل و آشناهامون سمند سوار زیاد داشتیم راضی بودن همیشه کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥
زاغی مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1132 من خودم سمند سورن دارم.قبل از این هم یه سمند سورن دیگه داشتم که توی جاده یه پسر 20ساله با 405باهام ت ... بله خداروشکر به خیر گذشت
نامزدحبیبم عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 12767 شما هم مثل ما تو دوراهی موندید ؟ ال نود خیلی تعریفش و شنیدم ازلحاظ محکم بودن و .. بله الان یک ماهه داریم تصمیم میگیریم 🤦♀️🤦♀️هرروزم که داره ماشین گرونتر میشه 😕😕ما بین سمند و ساینا و ال نود گیر کردیم ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃
زاغی مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1132 سمند عالیه سمند ماشین جاده و اتوبان است هم جادار و بزرگ هم محکم و مطمئن دوگانه سوز هم که باشه از نظر ... ممنون بله دوگانه هست
زاغی مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1132 بله الان یک ماهه داریم تصمیم میگیریم 🤦♀️🤦♀️هرروزم که داره ماشین گرونتر میشه 😕😕ما بین سمند و سا ... ما ماشین دنا داشتیم همون روزی که فروختیم فرداش گرون شد الانم هرماشینی که میخواستیم بگیریم تو دیوار دیده بودیم قیمتش و برده بودن بالا
زاغی مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1132 بله الان یک ماهه داریم تصمیم میگیریم 🤦♀️🤦♀️هرروزم که داره ماشین گرونتر میشه 😕😕ما بین سمند و سا ... ساینا من تحقیق کردم تیبا از ساینا بهتره میگن سپر جلوش پایینه و یک سری مشکلات ایجاد میکنه