2821
2789
رژيم لامصبو نميشه گرفت آخه يچيزي باشه اشتهارو كم كنه خوبه

خب عزیزم همینکه گرسنه ت شد میان وعده ها کاهو بخور 

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کجاسفارش دادی.من شنیدم سوپراسلیم خیلی خوبه اما نمیدونم کجا گیرمیاد

من سوپر اسلیم خریدم تاثیری نداشت.....الانم رژیم دکتر کرمانی رو گرفتم تو دوهفته ۴ کیلو کم کردم....پیاده روی میکنم و حلقه میکنم....قرص نخور و عوارض داره

دیگه اصلاعوارض واسم مهم نیس

برا منم فقط ميخوام لاغر شم

گفتم جيزي باشه كه اشتهامو كم كنه ميخوام

يچيزايي هستن اخه يا بيرون روي رو زياد ميكنن يا اينكه تپش قلب ميارن عوارضشون زياده

ولي اشتها كم بشه معلومه آدم نخوره لاغر ميشه

برا منم فقط ميخوام لاغر شم گفتم جيزي باشه كه اشتهامو كم كنه ميخوام يچيزايي هستن اخه يا بيرون روي ر ...

منم دیگه واقعا نمیتونم جلوی اشتهامو بگیرم . من وقتایی که عصبی یا ناراحت باشم پرخوری میکنم واسه همین اراده رژیم ندارم . 

خـــــــدایـا منــم مـامـان بـشـم 😕 میـــشـه یعنـی؟؟؟
دیگه اصلاعوارض واسم مهم نیس

بذار یه توصیه دوستانه بهت  بکنم یکی از اشناهای ما دختره ۲۰ سالش بود سرخود رژیم گرفت اونم فقط ازاین قرص های تبلیغی مصرف میکرد که اشتهاشو کم کنه متاسفانه کبدشو از دست داد تارسوندن بیمارستان فوت شد اینو گفتم که حواستون باشه دارو مصرف کردن الکی بدون نظر پزشک چه عوارضی داره

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
2825
2823
2791
2779
2792