2777
2789
عنوان

اولین تکون های بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 22 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم 😍 واقعا بهترین حس دنیاست. به جرات میگم هیچ حسی نمیتونه جاش رو بگیره. هنوز بهتر هم میشه. یه چن ...

بخدااا اره بهترین حسه انگار تازه میفهمی مادر شدی 

رفته بودم  دکتر یه مادر هم داشت نوار قلب بچه میگرفت وااای بچه گلد زد من پای بچه از شکم مامانش دیدممم البته ماه اخر بود دیگه  

بچه ها کسی میدونه دقیق از چن هفته دیگه نباید به کمر خوابید؟تو نت میزنم یکی گفته ۱۶،یکی گفته ۱۸،یکی گ ...

من از دکترم که پرسیدم گفت هر جوری دوست داری بخواب و بچه اصلا در خطر نیست. گفت فقط ماه های آخر که وزن بچه بیشتر میشه اگر به پشت بخوابی چون وزن بچه میفته روی یکی از رگهات خودت ممکنه حس خوبی نداشته باشی. گفت یه بالش بذارم سمت راست کمرم و یه کم به سمت راست مایل باشم که خودم اذیت نشم. وگرنه بچه اصلا در خطر نیست.

انشاالله برام دعا کنید چون بارداری پر خطری دارم

از الان تحت نظر متخصص باش. نگران نباش همینطور که بهت هدیه داده خودشم نگهش میداره❤️.

منم همینطور بودم

در خواست دوستی آقایان  پذیرفته نمی‌شود. 
از الان تحت نظر متخصص باش. نگران نباش همینطور که بهت هدیه داده خودشم نگهش میداره❤️. منم همینطور بودم

تحت نظرم 

نگران سلامتی بچمم بیشتر از هر چیزی دوست ندارم اون اسیب ببینه