2777
2789

اگه شوهر خوشگل دارین بیاین بگین اعتماد بنفستون نگرانیتون از خیانت چجوریه؟

قیافه یکی به دلم نمیشینه ولی میگم مهم نیس عاشقمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه آدم خودشم خوشگل باشه موردی نداره شوهرشم‌ خوش‌چهره باشه.

والا الان مردای بیریخت بیشتر خیانت میکنن با اون اعتماد به نفسی که دارن

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

اعتماد به نفسم خوبه چون خودمم قشنگم اما باید توان هر چیزیو داشته باشی 10 ساله با شوهرم هستم هنوز دختر و زن جلو چشمم بهش آمار میدن. اگه از ماشین پیاده شم تنها باشه بارها دیدم دختر رفته در ماشین و باز کنه. خیلی بده گفتنش راحته اما تو خودم حس خوبی ندارم. سعی کردم نادیده بگیرم که اصلا متوجه نمیشم فکر نکنه خبریه 

من با همسرم عشق رو تجربه کردم.

ازدواجمون سنتی بود ولی چون خیلی دوسم داشت و عاشقانه رفتار میکرد من باهاش عشق واقعی رو تجربه کردم‌.

پس با کسی ازدواج کن ک واقعا عاشقت باشه.

درضمن من بشدت قد واسم مهم بودچون خودم تقریبا بلندم.

اما اختلاف قدیم با همسرم فقط ۴سانته.

ولی الان برگردم عقب بازم انتخابم همسرم هست

خدایا شکرت

من و شوهرم هم سطحیم ولی هیچوقت نمیذارم زیاد به خودش برسه خخخ راستش بالاخره از بچگی تو محیط هایی بودم که دورم پر دختر بوده و دخترارو خوب میشناسم خیلی از دخترا طرز فکرشون اینه که اگه مرد خوشتیپ باشه مهم نیس زن داره یا نه بقول خودشون زن داره سرطان که نداره(این جمله رو زیاد شنیدم متاسفانه)

خسته شدم از اینکه باید برای همه خوب باشم منم یه جاهایی دلم میخواد بخاطر خودم با همه بد باشم مگه خودم چشه؟

برعکس اعتماد بنفسم بیشتر شده

و بفکر خیانت نیستم آدمی ک ذاتش کثیف باشه زشت و چلاقم باشه خیانت میکنه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یکم بیشتر میکی؟

من نظرم اینه وقتی همسرت زیباست و تو عاشقش باشی وقتی کنارشی  اعتماد به نفست می‌ره بالا که نگو مثلا پیش خودت میگی این طرف همسر منه خیلیا دوست داشتن باهاش باشم ولی من باهاشم پس یه چیز خیلی اوکی هستم دیگه این بنظرم خودش اعتماد بنفس

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز