2777
2789
عنوان

کره جنوبی چیشده همه میگنننن

| مشاهده متن کامل بحث + 6052 بازدید | 163 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی ویدئو دیدم از جنگهای آخرالزمانترکیه با ارمنستان ویونانچین با تایوان کره شمالی با جنوبیهند و پاک ...

اره میگن ترکیه کلا نابود میشه یونان جاشو میگیره تحلیلگرا گفتن 

واااابرا چی دعواش شده خبببدعوای دولت و مجلس چه ربطی به کره شمالی داره که رئیس جمهوری درخواست حکومت ن ...

نمیدونم ولی تا اینجا ربطی به کره شمالی نداره ارتش کره جنوبی که براب دولت هست ساختمان های مهم اداری کره جنوبی رو از پلیس شهری گرفته به خاطر اینکه پلیس کره جنوبی با مردمه اما ارتش برای دولته هنوز ربطی به کره شمالی نداره ارتش کره جنوبی در خیابون ها حضور داره بهش میگن حکومت نظامی 

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عمری باشد جبران کنیم خوبی هارو چند بار، بدی هارو صد بار 💍H

آره بخدا من تو نت تاریخچشونو خوندم.اون فیلم ها هم از واقعیت ساختن ،ولی یکم اقراق کردن..نمیدونم چرا ک ...

تو فیلم که سانسور شدن کلا موضوع عوض شدههعع

احتمالا همینطور که میگی باشه 

ولی واقعا من میترسم 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

خبری نی بابا.من چک میکنم خبرا رو.فردا اوضاع میشه🤣زیاد بزرگش نکنید

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

طلاهاتونو در بیارید انشالله پس فردا نماز جمعه هدیه میکنن به کره جنوبی🤭😂😂😂😂😂😂😂

من طلا ندارم مجبورم خودم رو هدیه کنم برم جان فدایی و خدمت تو کره . ویزام صادر میکنن زود؟

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

کره شمالی میخواد حمله کنه

کره جنوبی هم حکومت نظامی شده

فک کنم جنگ جهانی سوم در راهه

ایلان جان پیش بینی کرده بود 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من ی ویدئو دیدم از جنگهای آخرالزمانترکیه با ارمنستان ویونانچین با تایوان کره شمالی با جنوبیهند و پاک ...

شانس ما با امریکا تففففف تو جنگم شانس نداریم😂😂😂😂 ما ک فرار میکنیم حتما چ گلی زدن ب سرمون بمونیم مقاومت کنیم

خاورمیانه هم جنگه.احتمال سقوط بشار عن

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️