2821
2789
عنوان

S23یا s24

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 25 پست
اون از ماه که میگن عکس میگیره با هوش مصنوعی هست

نمیدونم ما که موقعیت عکس گرفتن نداریم اما بلاگری هم داره خیلی جزئی نشون میداد

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اف ای یا اولترا؟من اس ۲۳اف ای دارم عالیه

اولترا

قبلنا فکر می‌کردم کسی مناسبه که همه معیارامو داشته باشه!اما به مرور متوجه شدم، اونی مناسبه که برای بودنم ارزش قائل باشه و تلاش کنه!اوایل فکر می‌کردم عشق یعنی، همیشه حالت باهاش خوب باشه!اما به مرور متوجه شدم عشق یعنی تو حال بدت جا نزنه!فکر می‌کردم تا نیمه گمشدمو پیدا کنم عاشقش میشم!اما الان فهمیدم هیچ نیمه گمشده ای وجود نداره عشق ساختنیه نه پیدا کردنی!خیلی طول کشید تا متوجه شم هر هیجان، علاقه و احساسی نشونه عشق نیست، یه وقتایی این آسیب ها و زخمامونن که مارو به طرف وابسته میکنن!ولی الان باور دارم رابطه خوب وقتی ساخته میشه که دو طرف به بلوغ عاطفی رسیده باشن
اف ای یا اولترا؟من اس ۲۳اف ای دارم عالیه

دوربین خیلی برام مهمه در حد اس23اولترا هست ؟

قبلنا فکر می‌کردم کسی مناسبه که همه معیارامو داشته باشه!اما به مرور متوجه شدم، اونی مناسبه که برای بودنم ارزش قائل باشه و تلاش کنه!اوایل فکر می‌کردم عشق یعنی، همیشه حالت باهاش خوب باشه!اما به مرور متوجه شدم عشق یعنی تو حال بدت جا نزنه!فکر می‌کردم تا نیمه گمشدمو پیدا کنم عاشقش میشم!اما الان فهمیدم هیچ نیمه گمشده ای وجود نداره عشق ساختنیه نه پیدا کردنی!خیلی طول کشید تا متوجه شم هر هیجان، علاقه و احساسی نشونه عشق نیست، یه وقتایی این آسیب ها و زخمامونن که مارو به طرف وابسته میکنن!ولی الان باور دارم رابطه خوب وقتی ساخته میشه که دو طرف به بلوغ عاطفی رسیده باشن
من ۲۳اولترا رو دیدم زیاد ازش خوشم نیومد آیفون بهتربود

24اولترا چی ؟

من ۲۳اولترا رو دیدم زیاد ازش خوشم نیومد آیفون بهتربود

آخه آیفون میگن برنامه هایش انگلیسیه و خیلی برنامه هم روش نصب نمیشه

24اولترا چی ؟

اونو ندیدم شاید اون بهتر باشه 

چون ۲۳اولترا رنگارو دقیق نمیاورد چجوری بگم بیشتر رنگا مصنوعی بود تا واقعیت

سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat

آخه آیفون میگن برنامه هایش انگلیسیه و خیلی برنامه هم روش نصب نمیشه

پس ۲۴اولترا رو بخر اون بالاتره شاید بهتره

سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat

به نظرم برو سمت S24 Ultra خیلی بهتره 

سامسونگ در گلکسی S24 Ultra از تکنولوژی‌های جدیدی بهره برده که تجربه کاربری متفاوتی را به کاربران ارائه می‌کند. برای مثال، کیفیت تصویر در نمایشگر Dynamic AMOLED 2X این گوشی، در کنار نرخ تازه‌سازی بالا، تجربه‌ای فوق‌العاده برای تماشای محتوا و اجرای بازی‌های سنگین فراهم می‌کند. همچنین، پردازنده ارتقایافته این گوشی، عملکرد سریع‌تر و کارآمدتری را برای این گوشی تضمین کرده و برای اجرای اپلیکیشن‌های سنگین بسیار مناسب است.

اگر قصد خرید قسطی s24 ultra را دارید، سایت الوقسطی امکان خرید اقساطی این پرچمدار قدرتمند و دیگر مدل‌های گوشی سامسونگ را برای شما فراهم کرده است. با استفاده از این روش می‌توانید به‌راحتی گوشی موردنظر خود را با شرایط پرداخت مناسب تهیه کنید.

در بخش مشخصات سخت‌افزاری، این گوشی با دست پر به میدان رقابت پیوسته است. حضور پردازنده Xclipse ۹۲۰ GPU، سامسونگ Galaxy S23 FE را قادر می‌سازد که به راحتی بازی‌های سنگین مانند کال آف دیوتی موبایل و آسفالت ۹ را اجرا کند. این پردازنده همچنین توانایی پشتیبانی از شبکه‌های 5G را داراست. همچنین، باتری با ظرفیت ۴۵۰۰ میلی‌آمپر‌ساعت از جمله دیگر مشخصات قابل توجه این گوشی هوشمند است.

این دستگاه با پردازنده قدرتمند هشت هسته ای خود قابلیت کنترل و پردازش انواع برنامه ها و بازی های گرافیکی را دارد. با یک پردازنده قدرتمند هشت هسته‌ای، این دستگاه به طور عالی با هر چیزی که شما به سوی آن می‌اندازید، از بازی و تماشای هیجان‌انگیز گرفته تا فیلم‌برداری و انجام چند وظیفه‌ای، سازگاری دارد.

با باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپری Galaxy S23 FE از عمر طولانی باتری لذت ببرید و بدون وقفه بازی کنید یا فیلم ببینید. زمانی که شارژ کم می‌شود، فناوری شارژ سریع بی‌سیم و اتصال به شارژر دیواری، انرژی مورد نیاز شما را در کمترین زمان تأمین می‌کند. با این امکانات، نگرانی درباره تمام شدن شارژ را کنار بگذارید و همیشه آماده باشید. همچنین اگر شما علاقه به دانستن پرفروش ترین گوشی‌های سامسونگ دارید، می‌توانید مقاله ۱۰ مدل از پر فروش ترین گوشی های سامسونگ را مطالعه کنید.

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز