2777
2789
عنوان

کسی ک بد دله

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 46 پست
بیچاره ماها چرا باید بیوفتیم دست همچین ادماییمن خیلی تلاش میکنم ببرمش دکتر ولی نمیره بدتر لج میکنه

این بیماری مرد و زن نداره، اما با دکتر رفتن هم چیزی درست نمیشه؛ نیاز به روان درمان حرفه ای داره، ولی خب هیچ تضمینی نیست که شخص درست بشه.
معمولا ادم هائی اینجوری خیلی به اطرافیان خودشون آسیب روحی یا جسمی می زنند.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اتفاقا حرف بچه زیاد میزنه من اصلا قبول نمیکنم نمیخوام اون بچرم با رفتاراش دیوونه کنه گناه داره☹️

اتفاقا شچهرمنم بعداز دوماه از ازدواج همش میگفت بچه بچه بچه...چون این جور ادما خیال میکنن با بچه پابندت میکنن خیالشون راحته بخاطر بچه نمیری از زمدگیش..مال من میگفت ۴تا میخوام...قبل از دخترم میگفت قول میدم قسم میخورم بچه داربشی ادم میشم درست میشم..درحالی که اصلا حوصله بچه هم نداشت

این بیماری مرد و زن نداره، اما با دکتر رفتن هم چیزی درست نمیشه؛ نیاز به روان درمان حرفه ای داره، ولی ...

اره دقیقا واقعا خیلی خستم 

خوبش خیلی خوبه 

بدشم خیلی خیلی بد 

حد نرمال نداره 

میگه با قانون من بری جلو همه چی برات فراهمه ولی زور میگه 

یه سالو نیمه تو جهنمم حتی بع زندگی شخصی مامانمو حتی پوشش مامانمم گیر میده 

دعوا و شکایت بازی زیاد داشتیم خستم دیگه

اره دقیقا واقعا خیلی خستم خوبش خیلی خوبه بدشم خیلی خیلی بد حد نرمال نداره میگه با قانون من بری جلو ه ...

پس یه جورائی پارانوئید به جنس مونث داره.
متاسفانه آدم های اینجوری قابل تعامل کردن نیستند و اصولا دوست دارند حرف حرف خودشون باشه، حتی وقتی بهشون بگی بریم مشاوره، میگن من که سالم هستم، یا میگن این چیزا چرت و پرت هست، چون هرگز نمی تونند قبول کنند که نظرشون اشتباهه

پس یه جورائی پارانوئید به جنس مونث داره.متاسفانه آدم های اینجوری قابل تعامل کردن نیستند و اصولا دوست ...

اره دقیقا همینجوریه😔خدا خودش بهم صبر بده فقط 

حرفشم قبول نمیکنم وسایلای خونم میشکنه نصف جهازم شکسته

توصیه میکنم فکر فردات باشییا اینکه قبول کنی همیشه همین خواهد بود

فعلا هیچ جوره نمیتونم برگردم چون خونه ناپدری بودم

فقط بخاطر اینکع از اون خونه بیام بیرون تن به ازدواج دادم اونم اینجوری شد 

فعلا قبول کردم که باید تحمل کنم تا ببینم چی میشه