2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سر پسر خودم رژیم گرفتمتمام لبنیات رو حذفیدم سرخ کردنیا و فلفل و یا غذهای گرم رو زیاد کردمرحم و ق ...

منم همین کارکردم ولی غذاسرخ کردنی زیاد میخوردم 

ان شالله همونی باشه ک میخام ب خاست پرودگار

تمام اینا الکیه و برای پول دراوردن یه عده لطفا گول تبلیغات نخورید

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم

ببین من نرفتم دکتر اول اینکه سپرم ب خدا و بعدش خودم تمام لبنیات یا غذاهای سرد رو گزاشتم کنار جاش غذای گرم جایگزین کردم هم خودم هم شوهرم بعد من فاصله نزدکیامونم زیادنر کردم و اینکه جوش شیرین با اب مخلوط میکردم مینشتم داخلش یا میریختم داخل رحمم و اینکه قبل شوعرت باید ارضا بشی 

نمیدونم عزیزم میترسم برم زیر نظر دکتر برعکس در بیاد

عزیزم تنها راه مطمین همون لقاح ازمایشکاهیه اصلا رژیمو تایم رابطه و اینا کشکه و ثابت شده الکیه قبلا میگفتن اگه دختر میخوای فلان موقع رابطه درحالیکه الان همش به ثبت رسیده که کشکه

اگه جنسیت خاصی حتما میخوای باید بری لقاح ازمایشگاهی کنن والا همش شانسیه که کدوم اسپرم زودتر به تخمک برسه همین

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز