2777
2789
عنوان

جنین توپول🤰💋

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 26 پست
ماشالا من ۲۷ هفته یه کیلو بود احتمالا بازم وزن بچم کمه ولی می ترسم لیدی میل بخورم بچه کولیک بگیره دک ...

ن کولیک نمیگیره گلم نگران نباش لیدی میلی خیلیا مصرف کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مغزیجات بخور تخمه کدو بخور .شیر خرما داخل شیرتم کنجد سفید پودرارونخورید خداوکیلی واسه تپل شدن بچه معدش داغون میکنید بستنی بخور بعدم ببین من دوستم همون لیدی میل هم خورد بچش سه ۲۰۰بود ولی عوضش کولیک ورفلاکس بچه هرچقدرم وزنش باشه مهم بعد به دنیا اومدن و اون شیری ک شما میدی اون موقع خیلی مهم تره تا زمان بدنیا اومدن چون بچه ها هروزنی هم باشه تا دوهفته اول کم میکنن بعد دوباره شروع میکنن اضاف کردن

مغزیجات بخور تخمه کدو بخور .شیر خرما داخل شیرتم کنجد سفید پودرارونخورید خداوکیلی واسه تپل شدن بچه مع ...

دکترم گفت تا وقتی ک بیاد دنیا وزنش به ۳۷۰۰ تا ۳۸۰۰ میرسه ولی من میخوام توپول باشه

خوب بود؟

بله

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
وزن بچه ات چقدر بود؟؟بچه ات بعد تولد کولیک و دل درد نداشت؟؟

کولیک داشت عزیزم.  ولی وزنش کم بود خیلی تو ۳۵هفته دکتر گفت باید تقویت کنی، ۳۷۰۰به دنیا اومد 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
ماشالا خوب بوده وزنش

اره ۳۴هفته وزنش ۱۲۰۰ بود دکتر گفت کم وزن متولد میشه ولی هرروز شیرموز و موز و بستنی و کباب و دلستر بخوری و شیرخشک وزنش خوب میشه ۳۹هفته زایمان سزارین کردم 

ماشالا یعنی انقدر تاثیر داشته این چیزاخوبه خداروشکر

بله چرا نداشته باشه