2777
2789
عنوان

چرا بیدارید

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 64 پست
منم یه مشکلی دارم راجب این ژل حالم بده از دیروزه، هر چی ژل میزنم فقط یه هفته فرم میگیره یه هفته بعد ...

ی هفته ک فقط طول میکشه حا بیفته چجوری تو ی هفته محو میشه 

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . . 
ی هفته ک فقط طول میکشه حا بیفته چجوری تو ی هفته محو میشه

نمیدونم سه روز ورم می‌کنه بعد ورمش ک می‌خوابه سه چهار روزی فرم خوشگلی داره بعد دیگه کلااا فرمش میره حجمش میره انگار هیچییی نزدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم یه مشکلی دارم راجب این ژل حالم بده از دیروزه، هر چی ژل میزنم فقط یه هفته فرم میگیره یه هفته بعد ...

ینی چی ینی صورتت ژلوجذب میکنه زودبه زود...خب دکترتوعوض کن ای خداااناراحت شدم برات نکنه منم‌هزینه کنم اینجورشم

ینی چی ینی صورتت ژلوجذب میکنه زودبه زود...خب دکترتوعوض کن ای خداااناراحت شدم برات نکنه منم‌هزینه کنم ...

اخه دکترمو عوض کردم برند ژل مو عوض کردم هیچ فرقی نکرد، با دوستام زدیم ولی اونا همون بار اول مونده

پاشدم برم دانشگاه 

در حد مرگ خوابم میاد و خستم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بمیرم عزیزم این همه هزینه کردی خب چقدهزینه کردب کجاهاتوزدی؟تهرانی؟

خدا نکنه عزیزم❤️نه کرجم، خیلی هزینه کردم واقعا، قیمت هر برند فرق می‌کنه دیگه، چونه و لبمو، هزینه‌اش واسم مهم نیس فقط اینکه با اینهمه ذوق میری ژل بزنی یه هفته بعد همش میره خیلی عصاب خورد کنه