2777
2789
عنوان

کسی ک فوت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 119 پست
نمیتونه بیاد فقط تا ۴۰ روز تا ۳ ماه بعد فوت میتونه بعدش نمیتونه بیاد

اینو کی فرموده؟ همین دیشب خوابشو دیدم..هرچند ک تحویلم نمیگرفت 😔  نزریک ۳ ساله ک ندارمش

🖤 درد و نفرین بر سفر باد .. سفرِ همیشه رفتن 🖤
من بهت پیشنهاد میکنم برای خودشناسی هم حالت خوب میشه هم میفهمی رفتگان کجا میرن

کجا میرن؟

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من بهت پیشنهاد میکنم برای خودشناسی هم حالت خوب میشه هم میفهمی رفتگان کجا میرن

از کجا بدونم الان حالش خوبه دیگه درد نداره ؟ 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

من الان نماز میخونم یعنی مامانم میاد به خوابم ؟

ارواح اراده ای ندارن که بیان بخواب هرکس که می‌خوان ولی صد درصد اگه اجازه داشته باشن میان بخواب کسی که نماز میخونه.

شما میتونی هر هفته برای مادرت قرآن بخونی یا صلوات بخونی اینجوری اگه بهش اجازه بدن میاد بخوابت

ارواح اراده ای ندارن که بیان بخواب هرکس که می‌خوان ولی صد درصد اگه اجازه داشته باشن میان بخواب کسی ک ...

یعنی الان می‌تونه منو ببینه ؟ از حالم خبر داره ؟ 

ببخشید سوال میپرسم تازه از دست دادم مادرمو 

اموات در درجه اول اجازه دارن که به خواب افرادی برن که نماز میخونن

من اینو باور دارم ...من عاشق مادربزرگم بودم ،

بعد خوابشو نمی دیدم نماز نمی خوندم ...

وقتایی که نماز می خوندم می امد به خوابم:)دعا میکردم سرنماز براش ...

الان مجددا نماز نمیخونم حالم از خودم بد میشه 

سلین 

نیت کن بگو مثلا ۴۰ تاصلوات میفرستم برای آرامش روحش خدایا رحمتش کن از گناهانش بگذرباید مداومت داشته ب ...

مرسی عزیزم تمرکزم کم میشه وقتی چیزی درمورد اون باشه

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

ببخشید میپرسم اگر دوست نداشتید جواب ندید چرا نماز نمیخونید

خوب ما هچکدومون نمیخونن شاید پیرا

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

کیه؟؟

عشقم

اینو کی فرموده؟ همین دیشب خوابشو دیدم..هرچند ک تحویلم نمیگرفت 😔 نزریک ۳ ساله ک ندارمش

😭😭😭ای خدا