2777
2789
عنوان

رقص

945 بازدید | 49 پست

سلام کسی بوده که اصلا رقص بلد نباشه ولی با کلاس رفتن یاد گرفته باشه 

من اصلا بلد نیستم استعداد هم ندارم الان میخوام برم کلاس میخوام بدونم تاثیر داره یا هزینه اضافه هست اینکار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من کلاس رفتن الکیه.

فیلمای که رقص دارن رو بگیر نگاه کن خودت حرکاتشون یاد بگیر. وقتیم میرقصی از خودت فیلم بگیر تا ببین اشکال کارت کجاست

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

این که بری یه اهنگ رو بهت یاد بدن برقصی فاییده نداره اگه یه اهنگ دیگه تو مهمونی بزارن میخوای چی کار کنی

برو از پایه یاد بگیر که بتونی با چند تا اهنگ برقصی

هیچوقت به ناحق پا روی کسی نزارین …یادتون باشه “دست” زمونه “پای” خیلیارو قطع میکنه !🤔

به نظر من رقص یه استعداد ذاتی می خواد. اون نرم بودن حرکات باید باشه. ولی کلاس بی تاثیر نیست. من از اول رقصم خوب بود. ولی خواهرم تو کلاس یاد گرفت. حرکاتش خشک بود ولی کلاس خیلی کمک کرد که بهتر بشه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
این که بری یه اهنگ رو بهت یاد بدن برقصی فاییده نداره اگه یه اهنگ دیگه تو مهمونی بزارن میخوای چی کار ...

منم میخوام بدونم میشه با 25 سال سن الان یاد گرفت یا اصلا بیخیال بشم