2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخت بوده وزن بچه هات چقدر بوده؟!

جفتشون نزدیک 3 کیلو بودن... اولی یه کم سخت بود.. چون تجربه ای نداشتم و ماما باهام همکاری نکرد و اشتباه برام توضیح داد که چیکار باید کنم

ولی دومی خیلی زود و راحت به دنیا اومد 

اما سختی که گفتم به خاطر وزن بچه هس... چون هرچقدر وزنش بیشتر باشه کار خودت سختتر میشه

و اگه میخای بیمارستان دولتی زایمان کنی همه تلاششون رو میکنن که طبیعی باشه.. چون اولویت با طبیعی هس

دیگه اکه ببینن خیلی داری اذیت میشی مثل خواهرم و جاریم بعد از چندین ساعت دردکشیدن میبرن سزارین میکنن

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
توپول بودن؟

بچه های خودم نه.. کوچولو و ریزه بودن

ولی بچه جاریم نزدیک 4 کیلو و تپلی بود... بنده خدا چندین ساعت کلی دردکشید انقدر التماس کرد تا آخر سزارین کردن

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
بچه های خودم نه.. کوچولو و ریزه بودنولی بچه جاریم نزدیک 4 کیلو و تپلی بود... بنده خدا چندین ساعت کلی ...

واس منم وزنش دکترم گفت تا ۳۷۰۰ میره🥺خیلی نگرانم میگم لاغر نباشهه۶

واس منم وزنش دکترم گفت تا ۳۷۰۰ میره🥺خیلی نگرانم میگم لاغر نباشهه۶

نه.. نگران نباش

ماشالله خیلی خوبه

فداتشم تو چیزی راجب لیدی میل میدونی؟

ماه هشتم بچه اولم که باردار بودم دکتر سونو که دید گفت وزنش کم هس.. یه قوطی لیدی میل گرفتم.. حدود دوهفته خوردم

گفت برا وزنگیری جنین هس