2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 31 پست

برای چی حرف یه سری ادم که‌اصلا شما براشون مهم نیستید برای شما مهمه‌ ، حرف کسی برات ارزش داشته باشه که دوستت داره وگرنه اکثر مردم چشم ندارن ادمو ببینن چرا حرفشون مهم باشه

به شیوه خودت زندگی کن ، اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا به رو ی خودتون نیارید هر کاری که فکر نیکنید به تفع زندگی خودتونه انجام بدید جلو اونا هم همچی رو بندازید تقصیر شوهرتون بگید اون دوست داره مثلا من اینو بپوشم اون لباسامو انتخاب میکنه اون دوست داره این جیزارو شما بیشتر بچوزنیدشون جرااا فقط اونا اذیت کنن

ببینید یه داستان معروف هست ک میگه یه مرد و زنی داشتن راه میرفتن یه الاغم داشتن هیچکدوم سوار الاغ نبودن مردم میگفتن وااای عجب احمقایین خب سوار الاغ بشن وقتی سوار الاغ میشدن میگفتن وااای عجب آدمای نامردین ک دوتایی سوار الاغ شدن الاغ بیچاره وقتی مرده سوار الاغ میشد میگفتن وااای عجب مرد بی ملاخظه ای خودش نشسته زنش پیاده اس زنش سوار میشد میگفتن آخی مرد بنده خدا زنش باید بشینه این پیاده بره.... نتیجه اینکه حرف و قضاوتای مردم رو همیشه هست هر طور ک زندگی کنید پس اونجور ک تشخیص میدید زندگی کنید بدون توجه به حرف مردم

عزیزم هم خودتو تیپ کن هم شوهرتو اصصلااااااا هم پشیزی حرفاشون برات مهم نباشه

فکر کن یه بره کنار گوشت بعععع بعععع کرده😍😍

همییییین

به همییییین راحتی

همیشه جلوشون خوشتیپ و باکلاس باش بهشون هم رو نده برا حرف زدن

بهشون احترام بزار وقتی هم از این چرت و پرتا میگن یه لبخند ملییییح فکر کن یه بره ای........😅بله

هیچووووققققت هم از بدیشون پیشه شوهرت نگی

وقتی نشستی میون جمعشون حرف ک میزنن بی هوا خودتو بزن ب اون راه،اهمیت ک ندی هی چشم چشم بکنی جلوشون دور ورمیدارن،محل نذار یکم سنگین باشی،ولی تامیتونی خودتو شوهرت باهم بخندین بذارحرصشون دربیاد😌

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎

شوهرتو وارد این خاله زنک بازیا نکن تا فردا بیایی بگی با شوهر خاله زنکم چیکار کنم متاسفانه ماها ندانسته شوهرامونو وارد این بازیا میکنیم

یعنی یه روز منم مامان میشم؟؟😞😩 نی نی برگرد پیشم بازم بیا تو دلم 😞😞فکر میکردم تموم شده سختیام 😤😤

اول که هرجورعشقته زندگی کن دوم حرفشونو که میذونی از اینور بیا شوهرتو بپز مثلا بگو اینقدر بدم میاد بعضیا شیک نمیگردن آدم باید هرجور شده باعث سربلندی شوهرش باشه تو این همه زحمت میکشی من که با سیلی هم شده صورتمو سرخ نگه میدارم بعد اگه یه وقت چیزی بشنوه یقه اونارو میگیره یا برعکس اگه میخوای خیلی تر و تمیز نگردی پیش شوهرت بگو تو این همه زحمت میکشی من برم پولتو حروم کنم ایشالا وضعت که عالی شد برام فلان لباس و بخر والا بعضی آدما رو که دخالت میکنن توی آرامش زندگی بقیه اینکارو کرد باهاشون

منم یه جاری دارم مادرشوهرم هی ازش ایرادای اینطوری میگیره... واقعا اخلاق مزخرفیه خب به کسی چه مربوطه دوتا آدم بالغ ازدواج کردن خودشون میدونن چطوری خرج کنن یا جمع کنن

ی روز ک،خیلی دخالت کرد مادرشوهرت،بگومامان ببخشید شما هم ب دخترتون میگین شیک نگرده وقتی ازدواج کرد؟؟؟ب دخترتون هم،میگین بشینه پول جمع کنه؟؟؟ولله عمرا ،این مادرشوهرا میگن ازشوهرت ب عنوان خودپرداز استفاده کن😏

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎