2821
2789
عنوان

ویروس جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 23 پست
استارتر پسر شما سر التهاب گوشش تب هم کرد؟

نمیدونم تب بخاطر چیه. اون ۵شنبه بردمش دکتر، گفت گوشش التهاب داره. از همون موقع داره آموکسی سیلین میخوره. ۳ شیشه براش نوشته. ولی همزمان تب میکنه، سرفه داره. بینیش هم با زور اسپری کورتون باز شده

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یعنی همزمان با انتی بیوتیک تب هم داره؟

بله

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
منو پسرمم گرفتیم ب قدری دیشب حالمون بد بود ک تا صبح سرفه میکردیم صبحم صدام درنمیومد انقد شیرداغ و زر ...

عزیزم خواهش میکنم درخواست دوستیم رو قبول کن مبتلا شدم به آپشتین بار ازت راهنمایی میخوام

منو پسرمم گرفتیم ب قدری دیشب حالمون بد بود ک تا صبح سرفه میکردیم صبحم صدام درنمیومد انقد شیرداغ و زر ...

سلام عزیزم همبن ebv? شما و همسرتونم دارین ؟ ازمایششو دادین ببینین داشتین و نهفته بوده یا نه؟

درسته میگن اکثرا از راه رابطه جنسی و بوسه عمیقه و بعدا بچه هم که متولد میشه درگیر میشه؟ شما اینطور بوده؟ 

نمیدونم تب بخاطر چیه. اون ۵شنبه بردمش دکتر، گفت گوشش التهاب داره. از همون موقع داره آموکسی سیلین میخ ...

سلام عزیزم شما و همسرتونم دارین ؟ ازمایششو دادین ببینین داشتین و نهفته بوده یا نه؟

درسته میگن اکثرا از راه رابطه جنسی و بوسه عمیقه و بعدا بچه هم که متولد میشه درگیر میشه؟ شما اینطور بوده؟ 

سلام عزیزم شما و همسرتونم دارین ؟ ازمایششو دادین ببینین داشتین و نهفته بوده یا نه؟درسته میگن اکثرا ا ...

سلام

نمیدونم من و همسرم هم گرفتیم یا نه. ما آزمایش ندادیم ولی گلودرد شدید شدیم همون موقع.

بیشتر از طریق بزاق دهان منتقل میشه. برای همین میگن ویروس بوسه. ولی خوب پسرم ۶ ساله من که کسی رو نبوسیده بود. احتمالا توی مهد مبتلا شده بود.

به هر حال که گذشت و اکثر آدما مبتلا میشن. چیز خاصی نیست. یکی از انواع ویروس تبخال هست.

فکر نکنم به تولد بچه ربط داشته باشه. تبخال تناسلی هست که حین زایمان طبیعی میتونه برای نوزاد خطرناک باشه.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز