2777
2789
عنوان

من میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 31 پست
نهههه معلومه طرف الکی میگه نه اتفاقا من دستو دلبازم🤣🤌

خب حداقل میفهمه این بدش میاد دستودلبازتر رفتارمیکنه😂

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصفهانی هستی ؟

نه چطور؟

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

یه عده یه حرفی میزنن که یه حرفی زده باشنانگار هرکس مطلقه شد دیگه آدم نیستاین طرز حرف زدن رو که میبین ...

خدا نکنه خوب بعضیا نمیدونن گلم ما اینجاییم که مفهوم درستش رو برسونیمو متوجه بشن خودتو اذیت نکن

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
تو نامزدی طلاق نمیگیرن ،جدا میشن اون و بخیر تورو به سلامت بعدم اصلا مطلقه به حساب نمیای ،اگر ازدواج ...

وای طرف مارو نمیشناسی همینجوریشم الکی گیرن میگن تو دوره عقد معلوم نیس چبکارا کردن دستمم بگیر درک ندارن بگن طرف محرمش بوده 

کورد✌️

وای طرف مارو نمیشناسی همینجوریشم الکی گیرن میگن تو دوره عقد معلوم نیس چبکارا کردن دستمم بگیر درک ندا ...

خاک برسرشون امان از این حرف و حدیث ها 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
وا خب شما قبول نكن بعد ك ازدواج كردي و مشكل پيش اومده همين خانواده ميزنن توو سرت ك اله بله خودت قبول ...

چی بگم والا دلم میخاد با اشنا ازدواج کنم پسر داییم خاستگارم بود مثل خر ردش کردم درس میخوندم 

کورد✌️