2777
2789
عنوان

کیا بچه ی بد خواب دارن من دیگه کم آوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 21 پست
فکر کنم اغلب پدرا همینندو شب بذارش پیش ایشون شب بیداری بکشه خودت بگیر بخواب میفهمه این وضعیت عادیه ی ...

مشکم اینه اصلا سمت پدرش نمیره ،

صبح بهش میگم بچه دیشب اصلا نخوابید میگه عه؟من اصلا نفهمیدم .

الان زنگ زدم میگم نوبت بگیر ببریمش دکتر میگهه دکتر واسه چی؟اگه عصر نوبت نگیره براش فردا صبح خودم میبرمش

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
دقیقا بچه منم همین مشکلو داره وابسنگی شدید به مادربزرگش شبا هعی بیدار میشه گریه میکنه بهونه شو میگیر ...

هی خدا 

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی عزیزم،الان بردمش دکتر شربت سیسمود داد بهش یه مدت بدم بهش ببینم اثر میکنه

الان 4 سالشه ولی از 2 سالگی بش میدیم گاهی اوقات آره خیلی تاثیر داره

خب خداروشکر