2777
2789
عنوان

کرمانشاهی ها چجور ادمایی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 2715 بازدید | 103 پست
ن والا اگ منظورت منم من کووور شدم وگرنه ن مالی ن ادبی هیییچ همسطح نیستیم بحدا حتی در سطح چاذرنشینای ...

والا منم درباره همدان چیزهای خوبی نشنیدم

بیام اونو به همه همدانی ها نسبت بدم؟؟؟؟؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

اخی دیگه هیچ خواستگاری نداشتی که ازشهر خودت کوبیدی اومدی کرمانشاهتازه اونم بابدترینش وصلت کردیالانم ...

من گفتم خواستگار نداشتم؟؟؟ گفتم کوررر شدم وگرنه حتی باهاش دوست هم نبودم

اوکی شما خوبی

همینکه هرچی ماشین از شهرماشین همدان دزدیده میشه اقا دزده از کرمانشاه درمیاد بستونه

ریپ نزن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا براتون متاسفم هرچی ازدهنتون دراومد به ما کرمانشاهی ها نسبت دادیدهرجایی خوب وبد دارهشما اگه باب ...

عزیزم همه که گفتن هرچیزی درمورد همه صدق نمیکنه هرکس به ذات خودش بستگی داره 

والا منم درباره همدان چیزهای خوبی نشنیدمبیام اونو به همه همدانی ها نسبت بدم؟؟؟؟؟

احه اینا وقتی بهشون میگی میگن پسرای کرمانشاه همینجورین

خودشون میگن

خاهراش همش میگن پسرای کرمانشاه همینن اینجورین😂

رفتار پسردایی و‌پسرعموهاشو با زناشون دیدم اونام همینن کلا طایفه ای همینن همسایه هامونم دعوا میکنن فح ...

😐😐😐

یعنی الان تمام فامیل و تمام در و همسایه ها و تمام کسایی که شما اونجا می‌بینید مدام دارن تو سر و کله هم میزنن  و هیچکس زندگی خوبی نداره 😐!!!!!!

عجیب نیست؟

والا اطراف ما که اینجوری نیست تعجب میکنم  

خیلی به زناشون احترام میذارن 

دعوا هم بشه مثل همه دعوا هایی که بقیه جا ها هست 

زن و شوهر هم مثل همه بحثشون میشه مثل همه دوباره آشتی میکنن

والا مثل بقیه جاها 

خیلی عجیبه برام 

😐😐😐یعنی الان تمام فامیل و تمام در و همسایه ها و تمام کسایی که شما اونجا می‌بینید مدام دارن تو سر ...

منظورم این نبود ک هرشب دعوا

ت این یکسال گ دیدم منظورم بود

ولی خب واقعا دعواهاهم زیاااده

میدنی سطح میااانه نداریم یا خیلی خوووبه و همش دردت ب جانم و درت ب چشمم و این حرفا میزنه یااااا فحش شدید

اونم بی دلیل

دلیل داشته باشه مشکلی نداره باز

احه اینا وقتی بهشون میگی میگن پسرای کرمانشاه همینجورینخودشون میگنخاهراش همش میگن پسرای کرمانشاه همین ...

ببیم عزیزم من همسرم پسرعمومامانمه

یعنی فامیل نزدیکیم

کلی باهم تفاوت داریم

یه مثال واضح

وقتی اونامادرشون فوت شد

خواهرشوهرام به من وجاریم پریدن که چرا شماها برای مامانم خودتون جر ندادین،چرا براش درست عزاداری نکردین وفلان

حالا اخیرا مادربزرگ من فوت شده

دایی کوچیکم به اون یکی داییم وزنش که پیش مادربزرگم زندگی میکردن توپید که شما احترام مادرم نگا نداشتید

همون لحظه مادرم وخالم بهش حرف زدن که ما هیچ توقعی از عروس نداریم

ازشون هم ممنونیم

اونا هیچوقت به اندازه ما نگران وناراحت مادر ما نیستن واین طبیعیه

ما خودمون باید عرضه میداشتیم و....

ببین باچندجمله داییم اروم کردن اما خواهرشوهرای خودم باچند جمله یه مدت زندگیم داغون کردن

البته شوهر هم خودش باید عاقل باشه

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

منظورم این نبود ک هرشب دعوات این یکسال گ دیدم منظورم بودولی خب واقعا دعواهاهم زیااادهمیدنی سطح میااا ...

بعد الان شما که همدانی هستی

کوچه به کوچه اونجارو گشتی،ببینی همه خانواده ها باهم خوب وارومن؟؟؟؟؟

منظورم این نبود ک هرشب دعوات این یکسال گ دیدم منظورم بودولی خب واقعا دعواهاهم زیااادهمیدنی سطح میااا ...

عزیزم شما الان یه تاپیک بزن بگو همدانی ها چطورن 

قطعااا خیلیا میگن بدی هاشون میگن 

خیلیا هم خوبی ها 

همه جا خوب و بد داره 

شما معلومه خیلی خیلی از دست شوهرتون ناراحت هستید اینو به تمام کرمانشاهی ها دارید نسبت میدید 

وگرنه من خودمم دارم کرمانشاه زندگی میکنم خودمم عروس کورد ها شدم اصلا اینجوری نیست 

ببیم عزیزم من همسرم پسرعمومامانمهیعنی فامیل نزدیکیمکلی باهم تفاوت داریمیه مثال واضح وقتی اونامادرشون ...

اره درسته  من چون کلا اولین کرمانشاهی ک دیدم اینا بودن کلا خاطره خوبی واسم ساخته نشده و خودشونم تموم‌چیزارو تا میگی چرااینجوره میگن ای واس کرمانشاه کلا همینه کلا پسرا فحش میدن..ب خاهرشوهر ابلحم۵۰سالشه از مادرم بزرگتره! بهش گفتم  اینجا یعنی دختر شوهرکنه باید مامانش فحش بخوره؟؟(اولا شوهرم فحش مادر میداد !!!فحش زززشت ب مامانم!!جلو همون خواهرش هرچی زووور داشتم اوردم بالا و حسااابی زدمش خاهراش ب زووور از زیر دستم درش اوردن البته خیلی بعدش پشیمون شدم ولی بعد فهمیدم که اره کارخوبی کردم چون دیگ تکرارش نکزد هیچوقت اون حرفو ) بعد خاهرش گفت اره کرمانشاه همینه هیمنجوریه!!😐 

اخرشم ک فهمیدم همه دعواها ریشه از سرهمون خاهر بوده

الان سه ماهه قطع ارتباطیم کلا بقول همسرم ک میگ بی خانواده ام 

دیگ کلا رابطمون خوب و بدون دعوا شده ولی بعضی وقتا این فحشای خانوادگیش ک همون لایق خاهرو مادرشه رو ب زبون میاره

بعد الان شما که همدانی هستیکوچه به کوچه اونجارو گشتی،ببینی همه خانواده ها باهم خوب وارومن؟؟؟؟؟

اونجاهم دعوا هست دعوا دیدم ولی این نبوده ک بگن چی ز ب ه چیز مامانت!!! از این فحشا نبوده

اسنجا همسایه ها اول تااخر فحش مادر و خاهر میدن

شوهرخودمم ی بار اولا اینو گفت ک حسابی از خجالتش درومدم پیش خاهراش و دیگ شد باراول و اخرش

اونجاهم دعوا هست دعوا دیدم ولی این نبوده ک بگن چی ز ب ه چیز مامانت!!! از این فحشا نبودهاسنجا همسایه ...

نه والا من چه خانواده خودم چه همسرم،حقیقتا اصلا وابدا ازاین حرفها نمیزنیم

توهم خوبش کردی کتکش زدی

بعد اینکه میگن همه کرمانشاهی ها اینجورین

فقط میخوان خودشون توجیح کنن

عزیزم انشاالله که خوشبخت بشی

ببخش اگه حرفی زدم ناراحت شدی