منم ک ازمایش سلفری دادم میگم کاش امینو سنتزمیدادماگ اون یک درصد خطا منو بگیره چی وای بخدا ک دارم دی ...
من چون ای وی اف کردم دکترم اجازه سلفری نداد گفت خطر سقط داره اما سلفری رو خودم نرفتم ینی داشتم اماده میشدم برم ک صبر اومد شوهرم گفت نرو.دوهفته بعد ک سونواسکن سالم بود دیگه منم بیخیال شدم و تاالانم هرچی سونو دادم سالم ولی هنوز استرس دارم
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
من چون ای وی اف کردم دکترم اجازه سلفری نداد گفت خطر سقط داره اما سلفری رو خودم نرفتم ینی داشتم اماده ...
من سر دخترم امنیو انجام دادم خداروشکر سالم بود ولی زایمان سی هفته داشتم و دکترا ربطش دادن ب امینو واس همین امنثو انجام ندادم سلفری انجام دادم ک اونم گف هفته دیگ