2821
2789
عنوان

عمل زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 46 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی هم خوبه اعتماد به نفس داشته باش اتفاقا اونایی که عمل کردن اعتماد به نفس نداشتن یعنی از خودشون راضی نبودن به نظر خودشون زشت بودن حاضر شدن برای زیبا دیده شدن به بدن بیچاره خودشون آسیب بزنن 

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

منم هیچ کاری نکرده بودم ولی بینیم نیاز به عمل داشت عمل کردم اصلنم نمیخام کار دیگه ای بکنم اتفاقا نچر ...

منم نیاز ب عمل دارم اما پول ندارم شرمنده ‌‌‌‌‌‌‌‌‌چهرم شدم 

چجوری بعضی شوهرا و دوست پسرا پیشنهاد عمل زیبایی میدن؟؟؟بخدا من هر چی میرم تو مخش این مقاومتش از من بیشتره🤣

شده بعضی وقتا فقط خواستم زمینه رو فراهم کنم از ریشه زده🤣

بخاطر پولشم نمیگه ها کلاااا میگه لازم نیست🫥

فقط چندروز پیش یکمم امیدوارم کرد😁

گفتم لیفت خیلی خوبه فقط گفت الان ک نه بعد چند سال🤣 ولی امیدوارم کرد

خیلی هم خوبه اعتماد به نفس داشته باش اتفاقا اونایی که عمل کردن اعتماد به نفس نداشتن یعنی از خودشون ر ...

به بنده خدا رو می شناسیم پروتز لب کرده بود ژل

یعنی خدا شاهده چند ماه گذشته هنوز بدون من ماسک بیرون نمیاد. همه جا ماسک خخخ

معجزه شکر گزاری...