2777
2789
عنوان

پول خیلی خوبه ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 19 پست
پول خوشبختی نمیاره فقط نبودش بدبختی میاره شوهر من خیلی پولدار و ثروتمند نیست اما ماشین سنگین داره در ...

اره دقیقا بستگی داره خوشبختی رو توی چی ببینی 

که یه سری از فاکتور های خوشبختی مثل سلامتی عزت نفس امکانات رفاهی ارامش خاطر اینا با پول بدست میاد ولی خوشبختی ۱۰۰ درصدی  رو نمیاره 

و قطعا وقتی باشه تو بدبخت نیستی

به هرحال امیدوارم زندگیتون از اینجا به بعد عالی پیش بره🥲🩷🩷🩷

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

ساعت برنارد چیه کنجکاو شدم برای فیلمه؟

آره

اسم یه فیلم بود

یه ساعت هست که وقتی دکمشو بزنی زمان متوقف میشه برای همه بجز تو، تو آزادی تو اون تایم هر کاری کنی، دکمه رو که دوباره بزنی زمان ادامه پیدا میکنه

خدا رو چه دیدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂حتی از امضامم معناشو فاگتور بخوای بگییری پولهه

😂😂😂😂😔🤣

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

ولی ۸۰ درصد مشگلات با پول حل میشه

قطعا درسته 

آرهاسم یه فیلم بودیه ساعت هست که وقتی دکمشو بزنی زمان متوقف میشه برای همه بجز تو، تو آزادی تو اون تا ...

چه جالبه 🥲😂🩷