2777
2789
عنوان

کیا بیدارن😂❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 44 پست
چ تاثیری داشت رفتار مادرتون؟

ارامش روان داشتم،من بچه درسخونی بودم ولی ازادبیات بدم میومد،روزایی که ادبیات داشتم همیشه دلم میخواست کریض باشم،مامانمم چون میدونست درهر صورت من درسمو میخونم اذیتم نمیکرد

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂باباس دیگه کاریش نمیشه کرد،اگه عادت نداره بیدار بشه زود ساعتشو خاموش کن نتونه بیداربشه😂

اوهو ساعت منو بیدار میکنه تا ساعت زنگ بخوره 

صورتش شسته جوراباشم پوشیده نشسته آماده منتظر من😂❤️‍🩹

اوهو ساعت منو بیدار میکنه تا ساعت زنگ بخوره صورتش شسته جوراباشم پوشیده نشسته آماده منتظر من😂❤️‍🩹

یاخدا بابات خیلی پیگیره مدرسه س پس😂برو مدرسه نهایتش به معلمتون بگو چون قرار بود نیام درس نخوندم یکدفعه برناممون تغییر کرد مجبورشدم بیام

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
خوب خداروشکر. زنده باشه مادرتون الهی سایه اش مستدام

ممنونم عزیزدلم،همچنین شما ،سایه تون مستدام❤️

یاخدا بابات خیلی پیگیره مدرسه س پس😂برو مدرسه نهایتش به معلمتون بگو چون قرار بود نیام درس نخوندم یکد ...

اونو بیخیال ۳ تا معلمن خو 

بابام میگه دیگه خیلی غیبت کردی روم نمیشه زنگ بزنم بگم نمیری تو درس خون نیستی ‌....😂💔دفاعی و مطالعات داریم هیییچی نخوندم

اونو بیخیال ۳ تا معلمن خو بابام میگه دیگه خیلی غیبت کردی روم نمیشه زنگ بزنم بگم نمیری تو درس خون نیس ...

بگو به مامان میگم زنگ بزنه قول میدم دفعه اخرم باشه😂

مامانم فوت شده ❤️‍🩹البته مامانم حساس تر بود عمرن میزاشت

عزیزم ببخشید،روحشون شاد🖤

بازصبح تلاشتو کن شاید جواب داد