2777
2789
ینی آمپول بی حسیشم درد نداشت؟جای بخیه میره؟آمپول ک میزنن موادش می‌ره تو چشم؟

اصلا بی حسی رو چشمت نمیزنن 

یه بیهوشی ریز میزنن رو رگ دست

وسط عمل هم بیدار میشیا ولی دیگه هیچی رو حس نمیکنی

من یکم برش رو حس میکردم ولی درد اصلا 

تازه بند بخیه هم میریدم دارن میزنن😂😂😂جای بخیه هم پماد داده باید مرتب بزنی و بعد بری بخیه رو بکشی هیچی ازش نمیمونه 

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم ده پونزده سال یه عمره بعد اون دوباره عملکنیم چشم خیلی خوشگل میشه چروکیهای پیشونی هم میگیره

میدونم عزیزم منظورم اینه که برگشتش به این زودی ها نیست ❤خیلیم رو چهره تاثیر میذاره و عمل خوبیه 

من همونم که تا میدیدیش ذوق میکردی 💚حالا اما فاز غم میگیری💔💔💔

من که فیبروم عمل کردم بی حسی این که چیزی نیست

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
2790
2778
2791
2779
2792