2777
2789
بله دختر من سرفه ش تموم نمیشهدوماه بیشتر شدههی میره برمیگرده اینسری تب هم کردحالا گوشش عفونت کرده.بچ ...

ببر پیشمتخصص ریه ،دارو که میدن با دارو دکتر عمومی خیلی فرق میکنه منم اشتباه کردم دوبار رفتم پیش دکتر خودم باید میرفتم متخصص ریه مثل دفعات قبلیم که کرونا گرفته بودم میرفتم پیشش .

اصلا وحشتناک یعنی مطب آلوده همه سرفه ،دوست آشنا همه درگیرن منم از بس آب ریزش دارم دیگه خواب ندارم بب ...

ببین خودتو اذیت نکن ما دوماهه درگیریم 

همون اول برو متخصص ریه بهت اسپری بده .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دختر منم الان ده روزه درگیره پیش سه تا دکتر بردمش اولش سرفه ی زیاد با خلط وتب ۲ روزم بستری شد تو بیمارستان آدمو بجای اینکه امیدوار کنن بدتر مضطرب میکنن دکتر خودش روز اول نبود یه دکتر دیگه اومد و گفت دخترتون از قلبش صدای اضافه میاد فرداش دکتر خودش اومد و گفت چیزیش نیست دکتر خودشم گفت احتمالا ی چیزی تو ریشه فرستادنمون پیش فوق تخصص همدان عکس گرفت و گفت چیزی نیس بهر حال ویروس خیلی بدیه 

بله دختر من سرفه ش تموم نمیشهدوماه بیشتر شدههی میره برمیگرده اینسری تب هم کردحالا گوشش عفونت کرده.بچ ...

عزیزم علائم دخترتون چی بود؟؟ چکار کردین خدب شد؟؟ دخترم یه هفته اس مریضه تبش قطع نمیشه . دوبار سرم زده . انتی بیوتیک خورده بازم ادامه داره