2777
2789
عنوان

واژینیسموس

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 23 پست

منم همین حس شمارو داشتم خیلی از رابطه میترسیدم فکر میکردم نمیتونم رابطه داشته باشم ولی وقتی تو موقعیت قرار گرفتم دیدم اصلا این‌جوری نیست مهم ترین نکتش هم اینه خودتو شل کنی به هیچی فکر نکنی دردش فقط یه لحظس تموم میشه

اگه از لوبریکانت هم استفاده کنی که دیگه عالیه دردش خیلیییی کمتر میشه خیلی تاثیر داره

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مرسی گلم بابت راهنماییت❤️🥲

یه چیز دیگه هم بگم بهت

ببین اگه واژینسیموس داری اگه موقع دخول درد داشتی به همسرت نگو که ادامه نده بزار کارو تموم کنه هر چقدر که بیشتر طول بکشه خودت اذیت میشی 

من یه لحظه انقدهههه درد داشتم انگاری داشتی از داخل تیر می‌کشید گفتم بسه ولی همسرم گوش نداد  و ادامه داد اون موقع از دستش عصبانی شدم ولی الان میگم دمش گرم استرسم تموم شد رفت 🥲😂

یه چیز دیگه هم بگم بهتببین اگه واژینسیموس داری اگه موقع دخول درد داشتی به همسرت نگو که ادامه نده بزا ...

واااای بدتر ترس انداختی به جونم دخترررر😂🥲دردش خیلی طول کشید؟

واااای بدتر ترس انداختی به جونم دخترررر😂🥲دردش خیلی طول کشید؟

آخه اگه بگم تیر نمیکشه اون لحظه که درد داری فکر میکنی یه چیز غیر طبیعیه نمیزاری ادامه پیدا کنه😂😂🤦🏻‍♀️

نه میگم خب دردش فقط یه لحظس شاید پنج شیش ثانیه اگه خودتو سفت نگیری زیاد طول نمیکشه دردش 

آخه اگه بگم تیر نمیکشه اون لحظه که درد داری فکر میکنی یه چیز غیر طبیعیه نمیزاری ادامه پیدا کنه😂😂🤦 ...

امیدوارمممم که حس نشه بازم ممنونم از گفتنت گلم🥲❤️