2777
2789
عنوان

کریسمس🌲🌲☃️☃️

| مشاهده متن کامل بحث + 7831 بازدید | 273 پست

سلام ترنج جانم

یک دنیا ممنونم بابت اینکه حال خوبت رو با ما به اشتراک گذاشتی و حالمون رو خوب کردی❤️❤️❤️

الهی هرجای دنیا که باشی شاد و سلامت و موفق باشی و بهترین ها برای شما که بهترین هستی رقم بخوره مهربون 

چه دستان هنرمندی دارین ، هم عکس هاتون بی نظیره و هم غذاهاتون

تنتون سلامت و لبتون پسته ی خندان💛💚

❤️🤍PEGAH🤍❤️
سلام ترنج جانمیک دنیا ممنونم بابت اینکه حال خوبت رو با ما به اشتراک گذاشتی و حالمون رو خوب کردی❤️❤️❤ ...

سلام ب روی ماهت قشنگم خوبی؟ 

فدای محبتت بشم من ممنونم‌ از نگاه قشنگت🥰😍 قربونت برم همچنین شما، الهی که همیشه لبت خندون باشه، سلامت باشی و دلت شاد باشه🥰😍🥰🌺🌺🌹🌹

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خداروشکر خوبم فداتشم منم دلتنگتم ننه جان ، قربون دست پختت بشم با اون نون پختنت😁😂🤣😍🥰 چشم رو چشمم ...

ننه خدانکنه نگوکه جوونی عمری ام باشه عمرماروی عمرشمابایدباشه نوش جونت ننه بخورگوشت بشه به تنت....ننه سیبیلت وبرباددادی تابرامون گرونذاری🥺🥺🥺چشم ودلت روشن قشنگم 💃💃💃اخذجون پارتی بازی داریم ما💃💓💃💓

ننه خدانکنه نگوکه جوونی عمری ام باشه عمرماروی عمرشمابایدباشه نوش جونت ننه بخورگوشت بشه به تنت....ننه ...

فداتشم 😂😂😂😂🤣🤣🤣 تنت سلامت باشه قربونت برم 

مثل همیشه از هم‌صحبتی باهات یه دنیا حس قشنگ گرفتم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
سیبیل ننه زیاده مردت. میگرخه باز سه بیل رومیشه گروبزاری بره ماشالا یه ایل آدمیم اینجا😉😉😉

😂🤣😂🤣

فداتشم 😂😂😂😂🤣🤣🤣 تنت سلامت باشه قربونت برم مثل همیشه از هم‌صحبتی باهات یه دنیا حس قشنگ گرفتم

ننه مخ منونزن من اعصاب ندارما بگوتااخراین این ماه فقط ننم اعصاب داره وگرنه به بابی نوئل تبدیل میشی😉🌹

دوستت دارم دختر پرانرژی🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹⭐⭐

منتظر عکسای بیشترهسدم ننه دلمون تنگ نشه برات 😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇

ننه مخ منونزن من اعصاب ندارما بگوتااخراین این ماه فقط ننم اعصاب داره وگرنه به بابی نوئل تبدیل میشی😉 ...

فداتشم 😍🥰😍😂😂 دل ب دل راه داره 🥰چشم رو چشمم

سلام ب روی ماهت قشنگم خوبی؟ فدای محبتت بشم من ممنونم‌ از نگاه قشنگت🥰😍 قربونت برم همچنین شما، الهی ...

خوبم قربونت برم من به خوبی شما ، خیلی ممنونم از احوال پرسیت جانم

ممنونم بابت دعاهای قشنگت ، عزیزدلمی شما کاربر دوست داشتنی❤️

روز خوبی داشته باشی مهربون 🤍🌺

❤️🤍PEGAH🤍❤️
خوبم قربونت برم من به خوبی شما ، خیلی ممنونم از احوال پرسیت جانمممنونم بابت دعاهای قشنگت ، عزیزدلمی ...

ممنونم مهربون😍🥰

همچنین شما🌺🌺

🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎊🎉🎉🎈✨️

سلاام مجدد عزیزدل😚 واااااااای عااالی ، یعنی یه جوری عاشق تم کریسمس هستم که نگ، رنگا، تنوع، 🤩🤩🤩 یعنی سیر نمیشم از دیدن فضای کریسمسی  ، بس که از دید من قشنگه،  هر سال میرم میرزای شیرازی،  تو خونه ام یه میز کوچولو برای دل خودم درست میکنم، ولی اینکه شهر غرق در زیبایی و رنگ بشه خییلی فرق میکنه، دست گلت درد نکنه از این عکسای زیبا😚🤩🤩🌺🌺❤ انشالله همیشه دلت شاد و قلبت رنگی رنگی و گرم باشه😚❤

سلاام مجدد عزیزدل😚 واااااااای عااالی ، یعنی یه جوری عاشق تم کریسمس هستم که نگ، رنگا، تنوع، 🤩🤩🤩 ی ...

سلااااام قشنگم🥰😍 اره منم همینطور ، واقعا وقتی میرم تو پاساژها و بازارهای کریسمس دلم نمیخواد بیام خونه، اینقدر ک انرژی خوب و سرزندگی و رنگ هست😍🥰😍🥰 ایجاااانم چه قشنگ، بهترین کار و میکنی🌺🌺🌺فداتشم ممنون

سلااااام قشنگم🥰😍 اره منم همینطور ، واقعا وقتی میرم تو پاساژها و بازارهای کریسمس دلم نمیخواد بیام خ ...

سلاام مجدد به روی ماهت🥰😚 عاالی تا میتونی از فرصت استفاده کن، کلا یک ماه شهر این مدلی بمونه جدا انرژی بخشه، انشالله همییییشه خوش باشی و حال دلت عاالی🥰😚🌺🌺❤ دو هفته پیش به نسترن جان گفتم، استانبول بودم یادش کردم، از بس شماها عکسای قشنگ میذارین  دلم باز میشه، اونجا تو zurlo senter یادش کردم انققدر خوشگل دیزاین  کرده بودن امسال برای کریسمس،  از وقتی اومدیم به همسرم میگم سیر نشدم 🥺🤕 ایکاش تا اخر کریسمس میموندم  هر روز میرفتم زورلو،  🥲 عکس ام گرفتم هی نگاه میکنم ولی منتظرم  شما نازنینا  باز بفرستین کلی کیف کنم😚😍

2790
2778
2791
2779
2792