2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرد بودن برمیگرده به تربیت خانوادگی ،،اینکه پسرتون مرد بار بیاری یا صرفا یه نر بستگی به خودت داره

بار آوردن با اینکه تو طرز فکر طرف و تغییر بدی فرق دارع 

برای مثال من یه رفیق دارم قطعا رفتار اون شخص روی من تاثیر دارع 

پس همه اینا ب تربیت برنمیگرده عزیزم

انسان عقلی دارد غریزه دارد و دل دارد فرشتگان عقل دارند فقط حیوانات هم فقط غریزه دارند انسان با عقل خ ...

چه ربطی داشت؟😒رفتید بالای منبر تو سایت زنونه 😒

بازی با کلماتو همه بلد هستند 

انسان عقلی دارد غریزه دارد و دل دارد فرشتگان عقل دارند فقط حیوانات هم فقط غریزه دارند انسان با عقل خ ...

خب دیگه بیا پایین حاج اقا 

تقبل الله

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

چه ربطی داشت؟😒رفتید بالای منبر تو سایت زنونه 😒بازی با کلماتو همه بلد هستند

سآیت زنانه نیست 

پروفایل آقا دارد پس زنانه نیست 

راهنمایی بارداری و بچه داری است 

که بنده دو تا فرزند دارم پس حق دارم باشم 

ضمن اینکه اینجا سوالات دارند که پاسخی برایش نیست یا حداقل پاسخ صحیحی نیست بنده پاسخ آن سوالات را می‌دهم 

شما به حرف کسی گوش دادین که به‌دنبال خود مچ گرفته است 

گزارش تاپیک مبتذل واجب عینی است 

تا دیدی باید گزارش بزنی 

شما گول خوردی 

قبول هم نمیکنی 

مشکلی نیست 

شما عکس پروفایل خاصی از بنده دیدی؟ 

امضای خاصی دارم؟؟؟؟ 

کسی از من شکایت کرده؟؟؟ 

۵ ماه اینجام حدود ۸۵۰۰ نظر که ۹۰ درصد پاسخ به سوالات سخت عقاید است رو دادم 

حداقل ۲۰۰ کاربر به بنده گفتن انو شما روحانی هستی؟ 

حداقل ۳۰۰ نفر به بنده گقتن اند مثل شما ندیدیم 

حداقل ۵ نفر بنده گفتن برای شما تاپیک بزنیم تا از شما حمایت کنیم گفتم خیر شما موردقضاوت قرار میگیرید

موفق باشید 

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز