2777
عنوان

پرولاکتین

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 25 پست
کاربرگولین بهتون دادن؟ اخه پرولاکتینو میاره پایین حتی زی رحد نرمال.. من فاصله رو بیشتر کردم ۷ روز بی ...

شما هم آزمایش دادید پایینتر از حد نرمال اومد پرولاکتینتون ؟

آخه رنج آزمایشگاهیی ۱۱۵ تا ۵۵۵ بود از من شده ۲۶ حالا !

یعنی الان خیلی کم شده !

من بعد یک هفته که آخرین قرصمو مصرف کردم این آزمایش دادم ، حالا جوابش خیلی پایین اومده .

اواین بارمم هست این قرصا تو زندگیم مصرف کردم .

بنظرتون باز میاد بالا بره تو رنج طبیعی خودش ؟ یا دردسر میشه باز این پرولاکتین پایین برام .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستش من تو حموم عادت دارم با دست رو موهام بکشم و خب اونجا چندتایی درمیاد بعدم بخوام شونه بزنم گوله ...

نه طبیعی ، درسته موهاتون . ریزش ندارید . نگران نباشید .

بله همه ازمایشا دادم منتهی من پرولاکتینم بالا بود قرص مصرف کردم حالا اومده پایین 😑داستان شده واسم ...

ورزش کن وزنتو بیار پایین 

تحرک بیشتر 

قند رو از مواد غذایی ت کم کن و کربوهیدرات روهم از غذات خیلی کم کن

نه طبیعی ، درسته موهاتون . ریزش ندارید . نگران نباشید .

شقیقه هام ک میدونم ارثی و مزاجی کم پشت شده 

پس خداروشکر 🥲 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

من‌ داسیتینکس خوردم ، خارجیشو

شاید دوزشو باید کمتر کنن براتون یا فاصله هاشو

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

شما هم آزمایش دادید پایینتر از حد نرمال اومد پرولاکتینتون ؟آخه رنج آزمایشگاهیی ۱۱۵ تا ۵۵۵ بود از من ...

باز بالا میره الان اثر قرصاست نگران نباشید 

بله من ازمایش قبل بارداری انجام دادم ( هورمونی ) پرولاکتینم باید بین ۲ تا ۲۷ باشه ولی یبار ۴۳ ، یبار ۲۳ و یبار ۳۴ بود..

دیگه قرص بهم دادن شد ۱.۴۵ اینا .. دکتر گفت ادامه ش بده 

پرولاکتین بالا خوب نیست اخه وقتی باردار هستیم باید بالا باشه نه دوران مجردی و قبل بارداری ..

باز بالا میره الان اثر قرصاست نگران نباشید بله من ازمایش قبل بارداری انجام دادم ( هورمونی ) پرولاکتی ...

عزیزم این قرص پرولاکتین باید تا آخر عمر مصرف کرد یا موقتی هست ؟ چون من فکر کردم یک دوره مصرف بشه تا بیاد پایین دیگه کافیه . یعنی تا اخر عمرم باید این قرص مصرف کنم ؟

عزیزم این قرص پرولاکتین باید تا آخر عمر مصرف کرد یا موقتی هست ؟ چون من فکر کردم یک دوره مصرف بشه تا ...

شاید بشه با درمان طب سنتی اسلامی هورمونارو تنظیم کرد که نخواید این قرصو استفاده کنید

بنظرم بیشتر برا بارداری مهمه بیاد پایین قبلش ک ما روال عادیو داشتیم میگذروندیم 😅 بیشتر از این نمیدونم 🥲