2821
2789
عزیزم تا ماه آخرم شما نبض و قلب بچه رو حس نمیکنی اون نبض شکم خودته . از هفته ۲۰ به بعد خیلی ریز حرکا ...

گلم من سر بچه اولمم همینطوری بودم 

به دکترم که گفتم گفت شما چربی شکمت کمه و واسه همینه متوجه میشی 

ممنون 😃مبارک شماهم باشه ویار دارید ؟سونو تشکیل قلب رفتی ؟چه داروهایی استفاده میکنی ؟

سونو هفت هفته و دو روز رفتم 

فقط ویتامین دی و اسید فولیک 

ویار هم معده درد خیلی دارم و سوزش سر دل و شکمم هم یبسه 

تهوع هم شبا دارم ولی حالم بد نمیشه 

شماچی؟

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=gnz2kn رایگان کسب درآمد کن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مبارک باشه گلم من شکمم نبض میزد ویارم آش و سوپ همش دلم میخاست عاشق کباب با نون سنگک بودم خیار و گوجه ...

خیلی ممنون😃

اخ چقد دلم کباب و سیرابی و کله پاچه میخاد 

سر دخترم بر عکس از اینا بدم میومد 

ولی خب شکم با شکم فرق میکنه 

ممنون 😃مبارک شماهم باشه ویار دارید ؟سونو تشکیل قلب رفتی ؟چه داروهایی استفاده میکنی ؟

فولیک اسید و ویتامین دی ۱۰۰۰ بخور فعلا 

آزمایشات رو هم انجام بده مثل قند و چربی ،تیرویید ،ویتامبن دی ،هپاتبت و ایدز و هموگلوبین خون و آزمایش ادرار و...

بری بهداشت اینا رو رایگان انجام میدن 

هشت هفته هم سونو قلب 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

من از اول بارداریم نبض قوی تو شکمم داشتم از هفته پنجم ویار خیلی شدید داشتم تا هفته ۲۳ بچمم پسره مبار ...

مبارک شماهم باشه ‌به سلامتی بغل بگیری عزیزم 

اخ اخ من نمیدونسم باردارم از قبل اینکه متوجه بشم تهوع داشتم 

نبضتون کدوم سمت بود ؟

یعنی نبض‌بچه‌ رو میفهمیدی ؟؟

هنو قلبش تشکیل نشده چ جوری نبضشو میفهمه خیلی عجیبه😕😕😕😕

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

هنو قلبش تشکیل نشده چ جوری نبضشو میفهمه خیلی عجیبه😕😕😕😕

والا منم تا حالا نشنیدم . میگه چربی دور شکمم کم بوده . بچه توی یه کیسه آبه ارتباط مستقیم با شکم مادر نداره. بعدم شکم ۷ لایه است چجوری میشه فهمید این نبض خوده بچس یا مادر . تقریبا نشدنیه چنین چیزی . 

سونو هفت هفته و دو روز رفتم فقط ویتامین دی و اسید فولیک ویار هم معده درد خیلی دارم و سوزش سر دل و شک ...

تو اون تایم قلبش تشکیل شده بود ؟

من صبا ک از خاب بیدار میشم ی تهوع دارم 

ولی اصلا ن عوق میزنم ن بالا میارم فقط تهوع دارم .

از غذا هم بدم نمیاد 

ولی هوس کباب و سیرابی و کله پاچه دارم 

تو اون تایم قلبش تشکیل شده بود ؟من صبا ک از خاب بیدار میشم ی تهوع دارم ولی اصلا ن عوق میزنم ن بالا م ...

آره تشکیل شده بود 

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=gnz2kn رایگان کسب درآمد کن

مبارک شماهم باشه ‌به سلامتی بغل بگیری عزیزم اخ اخ من نمیدونسم باردارم از قبل اینکه متوجه بشم تهوع دا ...

زیر ناف حتی دستکم نمی‌داشتم با چشم مشخص بود...من پسرمو از امام حسین گرفتم اسمشم انشاالله بدنیا بیاد حسین میدارم دعا کنید بی دردسر تموم بشه این دوماه و نیم

2790
2823
2791
2779
2792