2789
اخه چطور میخوای به ی نفر اطمینان کنی باهاش همخونه بشی؟؟؟!!!!! خیلی ریسکش بالاست..... همون برو خوابگا ...

سخته اصلا پیدا کردنش 

نمیدونم چجوری پیدا کنم

انشالله خدا روزیم کنه دست پر میام دعام کن کارم بگیره🤣🤣🤣🤣

انشاالله عزیزم خدا بزرگه

من که میخوام از تهران فرار کنم بیام ی جای دنج و خلوت با گاو و گوسفند و مرغ و خروس وقت بگذرونم😅😅 میخوای بیایی اینجا چکار اخه؟؟ 

البته خیلیا اومدم تهران و پل موفقیتشون از همین جا بوده و الان به جاهای بالایی رسیدن...

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشاالله عزیزم خدا بزرگهمن که میخوام از تهران فرار کنم بیام ی جای دنج و خلوت با گاو و گوسفند و مرغ و ...

چرا میخوای بیای 

دیگه همینجور که شما میخوای بیای من میخوام برم

حالا مثلا ۲۰۰میلیون تومن داشته باشم تو کارتم یا ۱۰۰ تا میرفتم خوابگاه تا کارم رو رونق بدم تا خونه بگیرم

منظو میخوای دامداری بزنی کجا 

میخوای درخواست بده شمارشو بدم صحبت کن باهاشبگردی دیوار خیلی هست سرچ کن تو دیوار پانسیون یا خوابگاه م ...

گفتی چقدر میخوان

روزانه

یا کلا یه ماه چقدر میخواد

میشی بپرسی. من نمیتونم بزنگم گوشیم نیس

چرا میخوای بیای دیگه همینجور که شما میخوای بیای من میخوام برمحالا مثلا ۲۰۰میلیون تومن داشته باشم تو ...

نه بابا دامداری چیه😂😂😂 کلا از شلوغی تهران خسته شدم ترجیح میدم ی مدت ی جای خلوت باشم ...برای استراحت... وگرنه طبق تجربه خودم به غیر از تهران نمیتونم مدت طولانی جایی زندگی کنم

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

نه بابا دامداری چیه😂😂😂 کلا از شلوغی تهران خسته شدم ترجیح میدم ی مدت ی جای خلوت باشم ...برای استرا ...

فک کنم کسی رو داری روستایی باشه واینا

من خودم روستایم

گوسفند و مرغ. وخروس و چند جوجه داریم و گاومیش

من میخوام مستقل بشمو یه ۵۰ میلیون تومن واسه خونه کنار زدم کجا میتونم جا بگیرم

بغل من

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن