2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیا خوب میشن عزیزم توهمین نی نی سایت دیدم خیلیا گفتن بچمون کامل خوب شد ایشاا... بچه شمام خوب شه به ...

فردا اولین روز شیمی درمانشه نگرانم استرس دارم مغزم داره میسوزه

فردا اولین روز شیمی درمانشه نگرانم استرس دارم مغزم داره میسوزه

عزیزم حق دارین ..خدا هرچه زودتر شفابده و سلامتیش رو ب دست بیاره ..ولی ب این فکر کن بچه ی شما اولین بچه ایی نیست ک شیمی درمانی میشه،پس علم خیلی پیشرفت کرده،بچه اس ،بدنش زودتر جواب میده و زودتر خوب میشه،،ب این فکر کن ک تنها راهی ک قراره خوب بشه همین راهه ..خدا کنارتونه ❤️،،اگ خدا تنهات گذاشته بود ب همین زودیا متوجه ی علائمش نمیشدید..دلت رو محکم کن برای روزای سخت ک بعدش قراره اتفاقات خوب بیفته ب امیدخدا..روحیه ی بالای شما بچه ات رو اروم میکنه ،،گریه کردن و ناامیدی حس و حال و جسم و روحشو اذیت میکنه ،،انشالله بحق ابروی امام حسین هرچه زودتر حالش خوب میشه نگران نباش..قبل از شروع شیمی درمانی ی ذره تربت اگ داری بذار رو زبونش،بسپارش ب امام حسین و با توکل برو جلو تا شکست بدید این مریضی رو ..

صب میشه این شب ....

صبرکن❤️

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
عزیزم حق دارین ..خدا هرچه زودتر شفابده و سلامتیش رو ب دست بیاره ..ولی ب این فکر کن بچه ی شما اولین ب ...

دعاکن براش 

ممنونم از دلگرمیاتون🌹

خداکمکمون کنه دله شکسته ی منه مادر رو خدا شاد کنه

دعاکن براش ممنونم از دلگرمیاتون🌹خداکمکمون کنه دله شکسته ی منه مادر رو خدا شاد کنه

حتما ک دعاش میکنم اگ قابل باشم عزیزم ...اگ ازته قلبت بخدا ایمان داری مطمین باش دلت شاد میشه ..اینا امتحانه ،،انشالله هممون از امتحان های سخت زندگیتمون سربلند بیرون بیایم ..یادت باشه ناامیدی فقط مختصه شیطانه ن انسان ک خدا داره🌹😘❤️

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز