2821
2789
مگه داریم؟ تعجب کردم

فکر میکنی  مثلا استامینوفن کدئین بهت میدن  چیه؟؟ تریاک نباشه نصف داروها رو نمیتونن بسازن کلی دارو میتونم مثال بزنم  فقط َ شما به طور شیمیایی مصرفش میکنی  ولی  مثلا خانواده من   هر وقت که علائم بیماری  مثلا سرماخوردگی  اینا شروع بشه  با  یک بار استفاده  کاملا  درمان میشن

بچمو معتاد کنم؟

نه معتادش نکن

ای کاش قبل اینکه بخواین باردار بشین  با  چهارتا طبیب سنتی هم مشورت  کنین  خداشاهده  خواهرم دو تا بچه داره   بچه دومش  تو بارداری  بهش گفتم  ارده کنجد شیره انگور و خرما  صبحانه  بخور   فقط تغذیشو  بهش گفتم  توی دوسالگی کامل باهات حرف میزنه  چنان ضریب هوشی بالایی داره  همه تعجب کردن   سیستم دفاعی بدنش هم خیلی قویه  وقتی میخوابه  پتو رو  از خودش برمیداره  لخت میخوابه به قدری بدنش گرمه  تازه  دخترم هست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فکر میکنی مثلا استامینوفن کدئین بهت میدن چیه؟؟ تریاک نباشه نصف داروها رو نمیتونن بسازن کلی دارو می ...

واااای باورم‌نمیشه بخدااا😐💔پشمااام

خب از این ور اون مریض بدبخت معتادم میشه

بعدم تا حالا نشنیدم تریاک سرطانو درمان میکنه

برای شفای فرزند این دوست عزیزمونالهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم....خدایا فرزنداین مادر عزیزو شف ...

خیلی ممنونم ازتون توروخدا خیلی دعا کنید شیمی درمان خیلی سخته

ای خدا آدم میاد اینجا دردای خودش یادش میره خدایا به حق مظلوم کربلا این کوچولو رو شفا بده آخه چرا یه ...

بچه از وقتی بیمارستان گفت باید شیمی درمان بشه دارم دق میکنم توروخدا دعاکنید براش

2823
2791
2779
2792