2777
2789
عنوان

خانما توروخدا بیاید بدبخت شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 10545 بازدید | 202 پست
اخه از ۲ظهر میره تا ۱ شب گوشیمم زیاد خوب نیس میترسم خاموش بشه

یه گوشی دیگه ای جور کن .تنها راه حل کارت همینه.فقط باید صدا ظبط کنی.

نصیحت امشب:واسه آدم هایی وقت بذاریدکه پدر و مادرشون واسه تربیتشونوقت گذاشته باشن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی یسری بابامم اومد ولی اینقد زبون داره ک منو محکوم کردبا اینکه بابامم میشناستش بهم گف هیچکس نمیتون ...

چون هیچ مدرکی نداری یه مدت هرجور شده مدرک جمع کن تعقیبش کن ضبط بزار هرکاری که میتونی بکن تو از اون زرنگ تر باش زیر مدرک زد ابروشو ببر 

اره اینکارو میکنم حتما

گوشی نمیخواد یه سری چیزا هس فقط برای ضبط کردنه بگرد پیدا کن بگیر بزار تو ماشینش من دوستم نامزد کرد نامزدش براش ساعت خرید یه ضبط کننده کوچیک تو ساعت جاگذاری کرده بود همه صداهای دوستمو میشنید شمام بگرد یه چیز اینجوری پیدا کن چون گوشی ممکنه شوهرت ببینه باز انگ شکاکی بهت بزنه یه چیزی پیدا کن که نتونه بفهمه 

بعد خانمه ی دسته گلم‌دستشه عین همونی ک چن وقت‌پیش شوهرم واس من‌گرفته بودمنم ساعت۴ صبح یهو لرزه گرفتم ...

واقعا خیلی احمقی ک موندی باهاش داره بهت خیانت میکنه بهت تهمت بیمار بودنم میزنه بد باهاشی هنوز ایول🙄

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

اون قسم‌خورد ک حتی ی روزم‌نمیزاره بمونم‌تو خونشچطوری دلش ب دست بیارم‌و ب غلط کردن بیفتم

گه خورده برو بگو قبلا خیانت کرده چشمم ترسیده بعد بگو با کی بجز منی که سه ماه یک بار هم نمیتونم میل جنسی داشته باشم به خدا ساده ایییییییی بگو خود هادی چوپان ۳تا بچه داره من مگه خواهرتم

اول این که کم نیار باهاش قهر کن اون چیزایی که دیدیم شات بگیر و بهش این پیام و بده و بخواب بگو اگه بخوای دادگاه بری و جریان و به خانواده ها برسونی و بلایی سر بابام بیاد مقصر و تو میدونم و ابروتو همه جا میبرم و مطمئن باش نمیره دادگاه میخواد تورو بترسونه

لطفا افراد زیر ۲۰ سال وارد تایپیک من نشن با احترام❤️