2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم‌پاگشا نکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 45 پست
اصلا . الان دعوتشون کنم مثل گاو میان میخورن ولی دعوت نمیکنن

تقصیره خودت که خودتو لایق وصلت با چنین خانواده ای دونستی مثل من🤦🏻‍♀️

یه صلوات واسه حضرت مهدی و روح پدرم بفرس الهی دلت شاد شه.

مگ من میگم ساده بگیرن و ب خودشون اهمیت ندن ؟ من میگم فوکوسشون رو کیفیت زندگی خودشون باشه ن گیر اینکه ...

من غر نمیزنم. میگم حتی ۱ بار هم دعوت نکرده از روزی ک نامزد کردیم . بعد مثلا مریض شد داشت میمرد من برم‌بهش سر بزنم بگم چطوری مادر جون؟؟

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تقصیره خودت که خودتو لایق وصلت با چنین خانواده ای دونستی مثل من🤦🏻‍♀️

من و همسرم همدیگه رو دوست داشتیم 

همون روز اول میدونستم خانواده نداره. خودشم گفت ک فک کن همه کس و کار من مرده . منم دراصل با اون ازدواج کردم ن خانوادش.  ولی الان ک همسرم داره اینقد ب خانوادش محبت میکنه تعجبم ک چرا اینا واسه پسرشون ارزش قائل نیستن ک ۱ بار هم شده ب پاس تشکر از پسرشون خانومشو دعوت کنن. متاسفانه شعور ندارن و کاری هم نمیشه کرد. البته دم دنیا درازه نوبت منم می‌رسه ک کم بگیرمشون. البته الانم محل نمیزارم روز مادر و تولداشونو ..... مثل خودشون 

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

من و همسرم همدیگه رو دوست داشتیم همون روز اول میدونستم خانواده نداره. خودشم گفت ک فک کن همه کس و کار ...

گفتم که عینه منی با عینه سرنوشت فقط بخاطر شوهرم ۱۸سال تحملشون کردم

یه صلوات واسه حضرت مهدی و روح پدرم بفرس الهی دلت شاد شه.

من غر نمیزنم. میگم حتی ۱ بار هم دعوت نکرده از روزی ک نامزد کردیم . بعد مثلا مریض شد داشت میمرد من بر ...

منم میگم ول کن دیگ قضیه مهمون بازیو . خونه شونم نرو مگررر مراسمات مهم عید عزا اینجور چیزا 😐 اونم ی نیم ساعت بشینی برگردی . واقعن حرفام انقد عجیبه ؟ خیلی ساده دوریو دوستی 

منم میگم ول کن دیگ قضیه مهمون بازیو . خونه شونم نرو مگررر مراسمات مهم عید عزا اینجور چیزا 😐 اونم ی ...

حتی عید هم نشد بری . هر چی ب شوهرم گفتم گفت نمیخواد ولش کن . حتما اونا گفتن نیاین دیگ. ببین تو هر کاریو بگی من تا تهش رفتم . فایده نداشت .

حتی بمیرن هم نمیرم مراسمشون. عوض داره گله نداره 

منم نمیرم خونشون تا دعوت نکنن ‌.حتی اگر مراسم ختمشون باشه.چون دعوتم نکردن

من حتی مادرشوهرمم دعوتم نکرد بعد اومده بعد از دوسال ک قهر بودم میگه اره تو مارو پاگشا نکردی خونت 

گفتم لابد تو عروس بودی رسما عوض شده تازه دو روز بعد از عروسی هم بما گفتن ماهمگی رفتیم باغ اما بما نگفتن اینهمه ک من خوبی کزدم بهشون

نکنه شما منی؟ یا من شمام؟

چمیدونم والا خاهر.خدا لعنت کنه آدمای حسودو.

من حتی مادرشوهرمم دعوتم نکرد بعد اومده بعد از دوسال ک قهر بودم میگه اره تو مارو پاگشا نکردی خونت گفت ...

واااااای حرفای مادر شوهر منننن میاد دست پیش میگیره . وای خدا . فالوت کردم قبول کن 🤣

دوستان دقت کنید اسی گشنه‌ی یه ناهار و شام نیست

این بنده خدا تا الان که ۴ ساله حتی رنگ دیوارای خونه‌ی مادرشوهرشو ندیده

من اولین باره چنین چیزی می‌شنوم

اخه ما معمولا بدون دعوت هم می‌رفتیم اوایل با شوهرم برا سر زدن معمولی ولی شوهرتم میگه نمیخواد بریم پس کلا احتمالا قطع ارتباطی باهاشون

دوستان دقت کنید اسی گشنه‌ی یه ناهار و شام نیستاین بنده خدا تا الان که ۴ ساله حتی رنگ دیوارای خونه‌ی ...

ن والا خودش یکسره در کو ن خانوادشه‌.ولی نمیدونم چرا تاالان اعتراض نکرده ک دعوتمون کنید. 

شایدم کرده .نمیدونم .ولی دیگ ول کردم تا نوبت ب من برسه تانشونشون بدم. ماه دیگ سالگرد سوم پدرشوهرمه منم نمیرم تا حسابی جلو فک و فامیل خورد بشن