تی_تی2 مدیر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 عنوان شام امشب | مشاهده متن کامل بحث + 46207 بازدید | 808 پست سلام دوستانموافقید هر شب عکس شاممونو بزاریم؟شاید برای ایدهشاید سرگرمیشاید راه انداختن خلاقیت ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰 1396/09/07 | 23:28 27 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 😲😲😲😲رفته تو پربازدیدااااا جان من؟😍😍😍😂😂😂😂😂😂💃💃💃 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39869 جان من؟😍😍😍😂😂😂😂😂😂💃💃💃 اره ه ه ه😂😂😂 مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 😲😲😲😲رفته تو پربازدیدااااا من و این همه خوشبختی محاله😂😂😂😂 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 اره ه ه ه😂😂😂 اسکرین شات گرفتم یادگاری بمونه😂😂😂😂 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39869 من و این همه خوشبختی محاله😂😂😂😂 😂😂😂دست ماروهم بگیر😩😩 مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم
الین17 عضویت: 1394/03/27 تعداد پست: 7421 چه راحت رفتی پربازدیدا😂😂😂😂 چه تلخ است با بغض بنویسی با خنده بخوانند😔
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39869 اسکرین شات گرفتم یادگاری بمونه😂😂😂😂 😦😦😦😦اسکرین😂😂😂 مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 چه راحت رفتی پربازدیدا😂😂😂😂 با توکل و تلاش دوستانشیرینی همتون محفوظه😂😂😂😂 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
marjan1370 عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 1352 چطوري برنجو قالبي دراوردي؟ من چون خودم برنج نميخورم برنج كم ميزارم تو شيرجوش دم كنه موقع كشيدن تو بشقاب برعكس ميكنم قابلمه رو تيكر تولد عشقم دلوينم تموم دنيام
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 😂😂😂دست ماروهم بگیر😩😩 وامی چیزی میخوای بگو با نینی یار کار داری،بدخواه داری میخوای بترکه،تاپیک داری میخوای بره پر بازدیدا تعارف نکناینا همش نتیجه ی پا قدمه قالب کتلت توئه عزیزم😍😂😂😂😂😂😂😂 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
saharnazzz عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 2367 من از وقتی حامله شدم دستپختم افتضاح شده خودم حالم از غذایی ک درست میکنم بهم میخوره
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 عدس پلو ناهار بر ای شام هم خوردیم به به عالیه😍 نوش جونتون ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 من از وقتی حامله شدم دستپختم افتضاح شده خودم حالم از غذایی ک درست میکنم بهم میخوره الهی گلم نگران نباشزود این دوران تموم میشه بازم غذاهای خوشمزه بطبعت میادوگرنه بقیه حتما دسپختتو دوس دارن😘😘😘 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰