تی_تی2 مدیر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 عنوان شام امشب | مشاهده متن کامل بحث + 46205 بازدید | 808 پست سلام دوستانموافقید هر شب عکس شاممونو بزاریم؟شاید برای ایدهشاید سرگرمیشاید راه انداختن خلاقیت ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰 1396/09/07 | 23:28 27 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیک_تاک3920 عضویت: 1395/05/12 تعداد پست: 14835 شاممون زرشک پلو با مرغ بودبعد از سرخ کردن مرغ عکس گرفتم ولی یادم رفت بعد اتمام پخت و سرسفره عکس بگیرم😥😥😥بعد از شام یادم افتاد😶
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 اخه نمیشه ندیید.همشون خیلی خوشمزه ان🙂 ای جانم ایشالا واسه نی نی جون درس کنی ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 شاممون زرشک پلو با مرغ بود بعد از سرخ کردن مرغ عکس گرفتم ولی یادم رفت بعد اتمام پخت و سرسفره عکس بگ ... خیلی خوب شده گلم ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 مرسی عزیزم مواد کوکو سبزی رو آماده کن بعد نون فانتزی برش بزن بینش باز کن یدونه یدنه بذار ... دستت درد نکنه😍😘 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
مهربانو66 عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 526 دستت درد نکنه😍😘 نوش جان بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/ برخاتم انبیا محمدصلوات 💖💖💖💖
چشم_رنگی عضویت: 1396/02/01 تعداد پست: 3765 دوستان غمگینم😔💔برای دوقلو باردار شدنم یه صلوات لطف کنید ممنون میشم👫.مرسی😍
چشم_رنگی عضویت: 1396/02/01 تعداد پست: 3765 اولین غذایی ک ددرست کردم😐 دوستان غمگینم😔💔برای دوقلو باردار شدنم یه صلوات لطف کنید ممنون میشم👫.مرسی😍
aramesh20 عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 3295 اولین غذایی ک ددرست کردم😐 تازه عروسی؟ 😀 عاغا من به یه نتیجه ای رسیدم ! این ما نیستیم که داریم زندگی می کنیم این زندگیه که داره مارو... 😣😣
namakdonam عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 3182 😍😍 چشم عزیزم نخود دو ی روز خیس میکنم بعد با چرخ گوشت دوبار چرخش میکنم سیر و پ ... مرسی عزیزدلممممممممم💜😘 بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....
مهربانو66 عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 526 اولین غذایی ک ددرست کردم😐 چه تزیین قشنگی بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/ برخاتم انبیا محمدصلوات 💖💖💖💖
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 اولین غذایی ک ددرست کردم😐 ای جانم😍😍😍😍😘😘😘😘😘عالیه ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰