تی_تی2 مدیر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 عنوان شام امشب | مشاهده متن کامل بحث + 46206 بازدید | 808 پست سلام دوستانموافقید هر شب عکس شاممونو بزاریم؟شاید برای ایدهشاید سرگرمیشاید راه انداختن خلاقیت ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰 1396/09/07 | 23:28 27 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahar424 عضویت: 1393/08/14 تعداد پست: 2342 اینم شام امشب من😥همسرم نیست حوصله هم نداشتم چیزی درست کنم چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد ....... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
termeeeee عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 1480 من قرار بود امشب عکس شام بزارم وقتی خوردیم و تموم شد اونموقع یادم اومد خدای من اینقدر مهربونه که تو بهترین شرایط بمن فرزند سالم و صالح میده خدایا شکرت
مهربانو66 عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 526 وا عزیزم دمپایی نپوشیدی چرا بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/ برخاتم انبیا محمدصلوات 💖💖💖💖
مهربانو66 عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 526 نامرداااااا😠😠😠😠 من از صب هیچی نخوردم الان اومدم کافه تریا دانشگاه دارم آشغال میخورم😔😭😭😔 خو ... نوش جونت عزیزم بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/ برخاتم انبیا محمدصلوات 💖💖💖💖
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 البته يكي از دوستاي من ميگفت يه سيب زميني ميپزم و يه تخم مرغ ميكوبيم و بهش ماست ميزنيم ... احیانا اون دوستت من نبودم😠😠😠👊👊👊دوستان ببخشید تک تک تعریف نمیکنمهمه ی کارها و دستور عمل ها عالین ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 من قرار بود امشب عکس شام بزارم وقتی خوردیم و تموم شد اونموقع یادم اومد ای جان😍😀 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 اینم شام امشب من😥 همسرم نیست حوصله هم نداشتم چیزی درست کنم الهی اشکال ندارهدر بیابان لنگه کفشم غنیمته😍😘😘😘فردا شب یه چیز باحال بپز ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 من دوربینم خرابه عکس بگیرم 😿 ای جانم تو عکس نزاشته مطمئنم دستپختت عالیه😍😍😍 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 گرسنمه کوفتم نیست بخورم .حوصله ندارم درست کنم .غذای چند وقت پیش درست کردم میخام بزارم عکسش نمی ... ای بابا شاید نتت ضعیفه گلم🤔 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 عکس از دوست گلم که نمیتونست بزاره😍😍 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
baranebahariiii عضویت: 1396/05/15 تعداد پست: 1251 تو چقد هنرمندی😍😍😍😍😍😍 دستور کیک یخچالی رو میشه بزاری؟ مرسی عزیزم لطف داری.نصف لیوان شکربایه لیوان شیرویه قاشق اردوقهوه یکم کره روگازمخلوط میکنی تامثل ماست بشه غلظتش بعدلایه لایه همونجوری داغ داغ میریزی یه لایه بیسکوییت پتی پوریه لایه ازموادبعدمیذاری یخچال لابلاشم میتونی موزوگردوبذاری خیلی خوشمزه میشه فقط بایدچندساعت بمونه تویخچال میتونی ابمیوه بریزی میوه ایشودرست کنی یامثلا پودرنارگیل بریزی سلیقه ایه دیگه خداجونم توکل کردم به خودت
baranebahariiii عضویت: 1396/05/15 تعداد پست: 1251 چقد خوبه طرز تهیه اشو میگی؟ مرسی عزیزم پست بالایی گفتم خداجونم توکل کردم به خودت
عاطی222 عضویت: 1395/08/04 تعداد پست: 23880 دستورشو مبزاری عشقم؟ 😍😍 چشم عزیزم نخود دو ی روز خیس میکنم بعد با چرخ گوشت دوبار چرخش میکنم سیر و پیاز و نمک و فلفل و نعنا خشک بهش اضافه میکنم .بعدم ک تو روغن زیاد سرخش میکنم تو شدی 🌙من👶❤️