2777
2789
عنوان

شام امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 46205 بازدید | 808 پست
فردا دیگه عکس میزارم

ایشالا گلم

منتظریم بانو😍😍

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
چشمم

😘

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ستاره جون تو ي بشقاب غذا ميخورين😍😍😍

شادی جونم سلام

جدیدا اره خخ

چون غذا خیلی کم میخورم همیشه با همسری دعوا داریم سر این موضوع این ترفندو بکار بردم گولش بزنم😄😄😄

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره از قالبای فلافل ولی بزرگشو دارم

موادشم سفت دراوردی؟

😁😁 پیازو رنده کردم شاید بخاطر اونه فکر میکنی جمع شده سرده خخ

من شام نخوردم 🙁🙁🙁🙁

نوش جونت 💋💋

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

چ باکلاسید شماها.هرشب اینجوری با تزیینات شام میپزین میذارین سر سفره؟؟؟من فقط یوقتایی ک حوصله داشته باشم وگرنه قابلمه رو میبرم سر میز همونجا غذا میکشم 😆😆😆😆

دلبندم ؛بند بند وجودت را به خدایی سپردم که بیشتر ازمن هوایت را دارد😚😍
شادی جونم سلام جدیدا اره خخ چون غذا خیلی کم میخورم همیشه با همسری دعوا داریم سر این موضوع این ترفن ...

عاليه ترفندت افرين👍👍👍😍😍معلومه هم خوشمزس و هم كدبانويي😍😍

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�