تی_تی2 مدیر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 عنوان شام امشب | مشاهده متن کامل بحث + 46207 بازدید | 808 پست سلام دوستانموافقید هر شب عکس شاممونو بزاریم؟شاید برای ایدهشاید سرگرمیشاید راه انداختن خلاقیت ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰 1396/09/07 | 23:28 27 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 آهااااااان گفتم حالا حالا ها این تاپیک بازدید نداشت نگو بخاطر کتلت من بوده😂😂 😂😂😂😂مدال که دادن نصف نصف😍 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 اینم برنج قالبی من توی قالب پلاستیکی جای ژله درست کردم کل قالب رو چرب کردم برنج رو ریختم توش ک ... چقدر خوب شدهمنم خیلی دوس دارم امتحان کنم ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
fafar119 عضویت: 1393/07/16 تعداد پست: 21874 با کباب تابه ایی خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39869 😂😂😂😂 مدال که دادن نصف نصف😍 افرین که نمک نشناسی نمیکنی واین تاپیکو مدیون منی😂😂😂 مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم
sibelbarbi عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 2745 خب بزار منم رژیمم گلم انگیزه میگیرم خوردمش خوشگلم.ساعت ده شام خوردیم.الان تاپبکو دیدم.ببخشید دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زدو بعد پشیمان نشد
fafar119 عضویت: 1393/07/16 تعداد پست: 21874 چقدر خوب شده منم خیلی دوس دارم امتحان کنم حتما امتحان کن من برای پاگشای جاریم هم همین قالب قلب رو زدم خیلب قشنگ شد خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 کاش دستورش رو بگی من میگوهام خوب در نمیاد ایشالا ایشون بهت میگنولی این لینکم ببین.مخصوصا میگو پفکیو ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 وایییی 😍😍😍 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
zahra_p عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 1268 من بادر شوهرم ساندویچی داره،شب شوهرم رف ازش ساندویچ گرف اورد بخوریم ،هرچی من ساندویچم میخوردم چیزی جز خیارشورو گوجه ک کاهو حس نمیکردم اخرش شوهرم بازش کرد دیدیم یادشون رفتع توشو پر کنن😐😐😐قیافه من اون موقع 😑😒😢 همه ادما ی اهنگ دارن که وقتی گوش میدن؛ میرن تو یه دنیایِ دیگه
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 حتما امتحان کن من برای پاگشای جاریم هم همین قالب قلب رو زدم خیلب قشنگ شد برنج سرد نمیشه گلم؟ ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 با کباب تابه ایی 😍😍😍😋😋😋 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
mahe_gharibestan عضویت: 1396/04/02 تعداد پست: 5990 نوش جون همگیتون عزیزان..کاش تاپیک من هم به سرعت این تاپیک شام میرفت تو پربازدیدها تا تعداد بیشتری برای آقا صابر دعا میکردن...😔فقط سه ساعت تا اعدام مونده.. ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارد. میکل_آنژ
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 خوردمش خوشگلم.ساعت ده شام خوردیم.الان تاپبکو دیدم.ببخشید اشکال نداره گلم ایشالا فرداشب غذاهای رژیمیتو بزار😍😍😘 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰