2777
2789
عنوان

مبلمان

389 بازدید | 44 پست

بچها من مبل ارزون قیمت کجا بگیرم ک بودجه ۲۰میلیون تا ۲۵بخوره پدرم رو گردن داماد انداخته به عنوان چهار تیکه ک من تخت خوابو ببرم پسره منو کشید کنار گفت من پول ندارم خودت بخر اصلا دلم نمیخواد بر خونم مبل بخرم 

برو چهار دانگه قیمت خوب پیدا میکنی

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جمعه بازار مشهد چ مبل هایی 15 تومن بود فرش 12 متری 5 تومن بود مخم سوت کشید رفته بودم 

همه نو بودن دست دو نبودن

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

قیمت مناسب ک خانوادم نفهمن کجا هست چهاردانگه

تهران 

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

توی دیوار نگا کنقیمت مناسب زیاد هستمبل نو امروز دیدم ۲۰ تومن ۲۵ تومنخیلی هم قشنگ و شیک بود

خیلی زورم میاد کل سرویس تخت خواب رو زد به گردن من درصورتی ک توافق کردیم تخت میز ناهار خوری بخرم  ولی اون مبل رو هم گفت تو بخر حالا مجبورم ی جور بخرم مادرم و پدرم نفهمن