2777
2789
عنوان

سریال کیمیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2867 بازدید | 106 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب بایدم بیخیال بشی جوابی نداری که بگی توهینی نک دم که بخوای بگی اگر توهینی هم‌بوده از طرف خودت بوده ...

صدتا صفحه ببر جلو تاپیک و بازم ماها همه میگیم از پیمان و کیمیا متنفریم دیگه هم ریپلای نکن یاد بگیر هر کسی نظری داره 

صدتا صفحه ببر جلو تاپیک و بازم ماها همه میگیم از پیمان و کیمیا متنفریم دیگه هم ریپلای نکن یاد بگیر ه ...

تواول خو ت به این چیزی میگه واقعا معتقد باش بعد از من بخ‌آه که به نطر بقبه احترام بگذاریم بعدم کی گفته هم‌هم نظر شماهستند خیلیاهم حرفهای من  ا می زنند بعدم تو هم یاد بگیر این قدر زور گو نباش معنی حرفت اینه ‌ه ج ن ماهمه قبول داریم که کیمیا وپیمان بدند ت  هم بدت بیاد واحترام گذاشتن به نظر دیگران کشک ومعنیش اینگه که تو فقط باید تابع اونی باشی که من میگم درصورتی که این طور نیست برفرض صدمفر به یه چی ی اعتقاد داشته باشند اگر غلط باشه اون‌یگ نفر حرفش درسته بایدهیچ حرفی نظره ونطرعلط بقیه را تایید ونه شما نظ اون اینه منم نظرم‌چیز دیگری هست ورفتارای آرش را قبول ندا م پس تو هم به نظ من احت ام بگذا  و همت را بیند.

صدتا صفحه ببر جلو تاپیک و بازم ماها همه میگیم از پیمان و کیمیا متنفریم دیگه هم ریپلای نکن یاد بگیر ه ...

دراین که شماها خرچقدرم‌بهتون بگند بترم‌به غلطتون ادامه می دید شکی نیست ولی همون طور که شماحق دارید مظرخودتون را بگید منم حق دادم نظ م رت بگمشماهم یاد بگیر که نظرمنم‌فقط نظر پن هست نه این‌ه بخ ام به کسی چیزی را برعکس شما تحمیل کنم شمامیکید چ ن‌همه ما آیت نطر را داریپ‌ت  هم‌باید تابع نطر ما باشی درواقع نظرتون را به من تحمیلمی کنید منم‌قبول ندارم دفعه اخرتم‌باشه برای من تعیین تکلیف میکنیا وگرنه این بار جور دیگه ای رفتار میکنم

یعنی رو اعصاب تر از تو سماهم‌مثل ا ش زور گو زلوم نفهم که به زور میخواهید به هرچی برسید.

لطفا تمومش کنید 

یه سریاله دیگه اشتباه کردم تایپیک زدم

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

یعنی رو اعصاب تر از تو سماهم‌مثل ا ش زور گو زلوم نفهم که به زور میخواهید به هرچی برسید.

آروم باش دختر برا قلبت خوب نیست یه دور بخون بببن اصلا میفهمی چی تایپ کردی وای نگران حالت شدم خیلی جدی گرفتی همه چیو

آروم باش دختر برا قلبت خوب نیست یه دور بخون بببن اصلا میفهمی چی تایپ کردی وای نگران حالت شدم خیلی جد ...

عزمزمه من اگر اون روزم ا آنش نداشتم واینارا نوشتم البته به  عم شما یک خفت هشت روزی گذشته ومطمئن بعد ابن‌همه روز آروم همون روز تموم شده ولی معلوم پیام من آرامش تورا خیلی به‌هم ریخته که داشتی چندروز بهش لگر نکردی وبعد بک هفته تازه به ذهنت رسیدکه بیای چی بگی.

دراین که شماها خرچقدرم‌بهتون بگند بترم‌به غلطتون ادامه می دید شکی نیست ولی همون طور که شماحق دارید م ...

چند کلاس سواد داری این چه وضع تایپه .

از رو پیامات به صورت خودکار رد میشم😆😆😆😆

عزمزمه من اگر اون روزم ا آنش نداشتم واینارا نوشتم البته به عم شما یک خفت هشت روزی گذشته ومطمئن بعد ...

من مثل شما بیکار نیستم هر لحظه تو نی نی سایت باشم به هر حال یکم روی اعصابت یکم روی سوادت و این چیزا کار کن و بخاطر یه فیلم انقدر بهم‌نریز فکر کنم یوگا خیلی براشما جوابه موفق باشی عزیز 

من مثل شما بیکار نیستم هر لحظه تو نی نی سایت باشم به هر حال یکم روی اعصابت یکم روی سوادت و این چیزا ...

معلامه که شما اصلا تو نی نی سایتنیستی برای همین‌خورداری من چقدر تونم دیگه نه بعدم سوادم‌هرچی هست از تو بیشتر وبهت ه.