این خانوم تاپیک زده بود درمورد سریال نظرتون چیه منم نظرم گفتم واقعا آرش همسر پدر خوبی بود کیمیا خانوادش اگه یکم کمکش میکردن اونم میتونست زندگی کنه بعد شما همش با حرص دعوا جواب کامنت منو دادی میتونستی نظرت بگی اصلا ج کامنت منم نگی من همون اول گفتم درسته بلاخره هرکی نظری داره شما ادامه دادی زشته قرار نیست چون از شخصیت سریال خوشت نمیاد منم خوشم نیادعجب
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعدم چه گندزدایی اتفاقا با طلاق جفتشون راحت شدند تازه آرش مرد بود مجبور نبود بشینه ت خونه که دوباره ...
معنی عشق نمیدونی ارش عاشق بود مثل کیمیا نبود سر یع جایگزین کن ارش وفادار بود بعد کیمیا هم ازدواج نکرد و همیشه کیمیا رو دوست داشت بر عکس کیمیا که تو بغل ارش فکرش پیش پیمان بود
استارتر این خانوم در حال توهین هست لطفا تاپیک ببند ایشون دیگه باور کرده انکار الان بشینیم در مورد سریال جومونگ بحث کنیم یا سریال متهم گریخت چقدر اشتباه بود از شهرشون اومدن تهران موفق نشدن بابا تهش فیلمه طرف باورش شده
استارتر این خانوم در حال توهین هست لطفا تاپیک ببند ایشون دیگه باور کرده انکار الان بشینیم در مورد سر ...
میشه یه چند نمونه از توهینهای منرا بگید منت هین کردمیاسمن بعدم من قبول دارم فیلمه ولی شماها یک جوری برخورد میکنید آن.ار که این شخصیتها واقعی اند واز کیمیا که فقط یه شخصیت روی کاغذ متنفرید باورتون نمیشه که ایناتفاقها اصلا تو واقعیت نیافتاده.
به خدا حوصله ام نمیکشه چرت پرت هات بخونم آزاده تو بهترین شرایط بزرگ شد زمانی که کیمیا با ارش ازدواج ...
بله لج بود اما جی سد که لج کرد تقصیرخود آرش بود به خاطر درونی که آرش راجع به پیمان واستادش درمورد کمک به محبوبه گفت باعث شد که از پیمان بدس بیاد واز لجش بره سرتع آرش خود آرش باعث شد که کیمیا باعشق باهاش ازدواج نکنه اگر از اول به جای خ اب کردن این واون بک جور دیگه لا کیمبا می رسید این طور نمی شد.